Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi volt eddig az a dolog,...

Mi volt eddig az a dolog, amivel már az ismerkedés elején levettek a lábadról?

Figyelt kérdés

Kíméljenek meg az unatkozó, iskolakerülő tini válaszolók, vagy szellemi sasmadarak, bár ezt tök felesleges kiírni, na mind1.

Szóval lehet ez egy vers, jó szöveg, vagy megható cselekedet.

"Csodálatos szerelem,

tied vagyok kedvesem

mikor megismertelek

azt hittem, már ismerlek

földöntúli érzés,

mikor meglátlak

nem tudom leírni,

amikor még nem látlak

bizony, hogy van rózsa tövis nélkül

hátralévő életem már eldőlt,

hogy rád épül

sok váratlan meglepi

csoki, virág, satöbbi

külső-belső csodás bókok

gyakran nemcsak szexnél csókok..."

:-) Érted?

2013. szept. 20. 12:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves voltam a csajommal is, beleszerettem és most, mikor már 2honapja szakitottam vele mer kicsit sok volt az ismeretlen fiú baratja... jöttem rá, hogy csak érzelmi támaszként kellettem neki. Úgy sirtam mint egy kiskutya, de ugy b szok ki vele, hogy nem fordulok magamba. Mondtam neki, hogy ezt eljatszottad, nem haragszom rád, de tudd, ha össze jövök egy masik csajjal, azt legalább annyira fogom szeretni mint téged. A reakciojabol láttam, hogy ettől jobbat nem is mondhattam volna neki, mert elgondolkodott és bár nem mondta, de láttam rajta, hogy leesett neki a mondanivalom.

Nah sikerült ide is idesirnom egy kicsit. Majd adok én a sötét oldalnak :-D

2013. szept. 20. 16:12
 22/22 anonim ***** válasza:
ribizlis stilus veszes ruha meg idomok fizettem erte megerte jo szuk is volt.
2013. szept. 21. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!