Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi volt eddig az a dolog,...

Mi volt eddig az a dolog, amivel már az ismerkedés elején levettek a lábadról?

Figyelt kérdés

Kíméljenek meg az unatkozó, iskolakerülő tini válaszolók, vagy szellemi sasmadarak, bár ezt tök felesleges kiírni, na mind1.

Szóval lehet ez egy vers, jó szöveg, vagy megható cselekedet.

"Csodálatos szerelem,

tied vagyok kedvesem

mikor megismertelek

azt hittem, már ismerlek

földöntúli érzés,

mikor meglátlak

nem tudom leírni,

amikor még nem látlak

bizony, hogy van rózsa tövis nélkül

hátralévő életem már eldőlt,

hogy rád épül

sok váratlan meglepi

csoki, virág, satöbbi

külső-belső csodás bókok

gyakran nemcsak szexnél csókok..."

:-) Érted?

2013. szept. 20. 12:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
mikor mosolyog. mikor felkap mer torott labbal kellett volna megmasznom a 4 emeletig a lepcsot. mikor puszit ad a szulinapomon. mikor humoros es latja h tetszik igy csakugy olelget. mikor sukiban nem ertek valamit igy atul mellem segiteni. mikor mas emberek cikiznek vmiert es o megved. mikor volt baratom kezet emelt ram illuminalt allapotban es o beverte az orrat cserebe. jaaaaa h nem haverrol kell meselni? ertem, hat nekem csak egy barom jutott de mar az sincs meg
2013. szept. 20. 12:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
én még nem vettem le egy lányt se a lábáról. de nagyon szeretnék egyet randira elhívni, virágot adni neki, kettesben sétálni. csak félek, hogy kiröhögnének, feleslegesnek és gáznak éreznék, ha mindezt megtenném 19/F
2013. szept. 20. 13:14
 13/22 A kérdező kommentje:
12-es, aki gáznak érzi amiket leírtál, az nem érdemli meg, hogy hozzászólj:-)
2013. szept. 20. 13:17
 14/22 anonim ***** válasza:
persze így, hogy nem teszed meg sokkal jobb nem? kit érdekel mit gondolnak azt kell tenni amit jónak látsz, ha nem azt teszed akkor az nem te vagy
2013. szept. 20. 13:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Az őszinteségével, a férfias kisugárzásával és nem utolsó sorban a kitartásával! :)

27/N

2013. szept. 20. 13:18
 16/22 anonim ***** válasza:
a szeme
2013. szept. 20. 13:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Még csak ismerkedési fázisban voltunk, amikor egyik nap nagyon rossz kedvem volt bizonyos okok miatt, ő pedig felhívott és énekelt nekem, hogy megnyugtasson :) Engem nagyon le lehet venni a lábamról ilyenekkel :)
2013. szept. 20. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy csak én hallgatok Belgát :-D

A törődés és kedvesség... de sajnos ezzel eddig csak meg szivtam :-/

2013. szept. 20. 14:11
 19/22 A kérdező kommentje:

az az ember aki törődésre és kedvességre úgy reagál, hogy a másiknak csak szívás legyen...hát...

és ebből azt a következtetést levonni, hogy pár negatív tapasztalat alapján akkor irány a sötét oldal:-)...hát...

Talán nem arra érdemes személyre pazaroltad az energiát.

2013. szept. 20. 14:47
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
A törődés és a kedvesség a lányok szemében csak negatívum. Bunkónak kell velük lenni, arra buknak.
2013. szept. 20. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!