Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában akkor kerül szexre a dolog ismerkedés estéjén mikor a csaj kezdeményez? Megéri folyton próbálkozni a semmiért? De a csajok miért nem kezdeményeznek csak a helyes srácoknál?
csak egy menetre akarsz csajt vagy kapcsolatot akarsz? mert lehet, hogy a helyes pasikra rámásznak, de az nem egy normális kapcsolat lesz.
amúgy meg azt is kérdezhetném, hogy a pasik miért csak a cicababa, kisminkelt, nagy mellű, vékony derekű csajokra néznek rá? ti sem veszitek észre az 'egyszerűbb' lányokat.
és ismerkedés estéjén máris szexelni kell? mi van az ismerkedéssel, a randikkal? (bár lehet, hogy én egy másik bolygón élek, de én így jöttem össze a barátommal. és oké, kellett rám várnia, nem adtam neki egyből oda magam, de már két éve együtt vagyunk és szeretjük egymást)
szerintem totál rossz helyen ismerkedsz... vagy éppen rossz csajokat szólítasz meg. mert lehet, hogy a buliban (mondjuk egy másik sarokban ahová te nem nézel) van egy lány, aki meg folyton téged bámul és arra vár, hogy megszólítsd....
17L
Erre most csak annyit, hogy a pasik nem ugyan úgy a csinibb csajszikat engedték be a szájukba és nadrágjukba?
Látom amit látok én is, egy átlagos külsejű csajnak esélye sincs bulikban ismerkedni. A társadalmi norma szerint átlagon aluliaknak pedig még ennyi esélyük sincs.
A mai fiatal társadalom, ilyen. Strigulahúzós, hárem gyűjtős, nem elköteleződő, házasságmentes. Mindegy, élje úgy a társadalom az életét ahogy akarja. Én meg majd rágom a küszöböt, hogy az értelmes férfiak kihaltak a világból, mert ugyan úgy a férfiak nagy részének is a strigulahúzás, sok jó numera kell, mint sok nőnek...
Talán ha megpróbálnátok egyszer nem hordában csajozni, több sikeretek lenne.
Ha nem csak megdugni akarsz egy csajt, akkor meg is akarod ismerni, ami hordában nehezen is fog menni. Ha meg csak dugni akarsz, akkor ne csodálkozz, ha dugásra a csajok a jó külsőt nézik, nem pedig az intelligenciát.
Én bevallom, én is "szép" barátnőt választok. És elég válogatós is vagyok. Ez van. A mostani párommal is 8 hónapja jöttem össze előtte meg 6 hónapig senkim sem volt.
Mert válogatós vagyok.
Első randin, ha a lány nem szexpartnert, hanem párkapcsolatot keres, NEM dug. Ha a pasi ezen besértődik, akkor mehet, ahova akar.
Az pedig egy tévedés, hogy csak a helyes pasik kelnek el. Egy hosszútávú kapcsolatban egészen más kvalitások kellenek. De nyilván vonzódnom kell hozzá. Tehát nekem tetszenie kell, függetlenül attól, hogy a nőtársadalom hány pontosra értékeli a megjelenését.
A legtöbb lány erre azt írná, nem azért mert annyira helyes hanem mert tik nyomik vagytok, ő meg sugárzik az önbizalomtól. :) Még jó, hogy tele van önbizalommal, ha azt látja, hogy minden csaj bomlik érte, meg úgy csüngenek rajta, mint majom a banánfán. Amikor azt látja, ő bármelyik csajt megkaphatja, hogy a fenébe ne lenne neki egekben az önbizalma? Ettől nekem is hatalmas önbizalmam lenne. :) Ha hirtelen az történne, hogy tojnának erre a helyespasira a csajok, egyből lelombozódna az önbizalma, abban tuti biztos lennék. És akkor persze, hogy annak a srácnak kevés az önbizalma, aki azt látja, hogy bármit tesz, akkor is levegőnek se nézik őt a lányok. Mitől lenne önbizalma? :S
üdv.: Tomaz
Jesszusom, pasik. Tudjátok, hogy mi az abszolút elsődleges szempont egy pasi kiválasztásánál (túl azon, hogy ne szaladjak el ijedtedben a megjelenésétől)? Az, hogy lehessen vele értelmesen beszélgetni. Nem kell duzzadó önbizalom, bicepszek, rámenősség, semmi. Csak legyenek értelmes, saját gondolatai, legyen véleménye, legyen közös téma. Ez egy hatalmas pluszpont, ez már felkelti az érdeklődést. Ha az eszét megszeretjük, akkor jó esély van arra, hogy a pasit is megszeressük.
Csak egy jótanács, hogy mindenekelőtt erre kellene gyúrni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!