Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden igyekezet ellenére visszájára sül el a dolog?
Világéletemben utáltam a sablon szöveget,és azokat is,akik ezek árán akarnak könnyű prédára szert tenni. (értsd: szia nagyon csinos és szexy vagy,megismernélek,talizunk?...stb.stb) Mindig is azon voltam,hogy ha megtetszett egy lány,akkor egyedi bókolás útján nyerjem el a rokonszenvét,hogy konkrétan rá illő dolgokat mondjak neki,és ne az legyen hogy egy-egy szöveg visszaköszön minden 10. embernél.
Mindezek ellenére (és közben megjegyzem,hogy én szerintem se nyálas se nyomulós nem voltam /vagy legalábbis nekem nem tűnt fel/),a napokban -több levél váltás után- egy olyan reagálást kaptam az egyik lánytól,ami nagy képzavart okozott:D Miszerint is én teszem neki a szépet mint a többi,csak le akarom fektetni stb stb. Nagyon mérges voltam,pár pillanatra,aztán ez átment csalódottságba....Nem tudok dűlőre jutni a nőkön.Ha vki nekik támad és meg akarja fektetni őket,az a bajuk.Ha vki kedveskedni próbál akkor meg az nem jó nekik. (oké lehet közrejátszik az,hogy a hátsó szándékkal közeledők is tudnak mézes mázosan beszélni...na de ha esélyt se kap az ember,hogy bizonyítson?!) Vélemény?
Hallottál már a belga nevű zenekarról?
Van egy olyan számuk hogy: Az a baj
hallgasd meg :D
1. És tényleg:DDD de a szerelmes vagyok még mindig überel mindent:D
2. köszi,már folyamatban van a dolog:)
3. Igazad lehet,csak egyrészt -bár nem vagyok egy adonisz 3ajtós szekrény,az tény- szerintem nem vagyok egy világ utolsó férfija rémség,ill. ami jobban zavar,hogy sokan mai napig hangoztatják...sőt ma már szinte mind azt mondja,hogy a belső a fontos... :)Szóval akkor most hazugságon alapszik az egész,vagy tényleg a vesémbe látnak,és ismeretség nélkül megmondják milyen vagyok belül?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!