Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon egyedül érzem magam:/...

Nagyon egyedül érzem magam:/ Baj ha depis vagyok ezmiatt?

Figyelt kérdés
Van sok barátom de...inkább barátnőre lenne szükségem mert már lassan 4 éve nem volt és magányosnak érzem magam :/

2013. szept. 19. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem megy egyáltalán nem volt eddig.Nem,hogy 4 éve...

és még se sírok.

2013. szept. 19. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
arra még nem gondoltál, hogy ismerkedni kéne?
2013. szept. 19. 17:31
 3/9 A kérdező kommentje:
szted nem ismerkednék?! de nem tudok hol
2013. szept. 19. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Önsajnálattal nem érsz el semmit.

L :)

2013. szept. 19. 17:33
 5/9 anonim válasza:
ne legyél depis! a megfelelő lány jön majd, meglátod és minden rendben lesz:) fel a fejjel. 16/L
2013. szept. 19. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:

az öcsém facebookon ismerkedik, állítólag 10-ből 5 csaj bejön neki általában, abból 2-3 -al tali.. mondjuk váltogatja is a barátnőit elég gyakran, még nem találta meg az igazit

nagyrészt duma kérdése, attól nem leszel se jobb, se szebb ha balf@-szkodsz meg határozatlankodsz

2013. szept. 19. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Néha nekem is előjön,főleg mikor valami ünnep(karácsony,újév,stb) vagy esős idő van. Akkor viszont a falat kaparom.:D Egyébként viszont nem érzem tragikusnak. Próbálom lekötni magam valami hasznossal,hiszen nem állhat meg emiatt a világ,időm ismerkedni nem nagyon van,de azért igyekszem,és különben is,ha erőltetném,csak rosszabb lenne. Vagy olyant fognék ki,akit egyáltalán nem akarok,vagy pedig méginkább nem történne semmi.:) Szóval túlontúl örülnék,ha lenne valaki,de mégsem tölthetem a napokat szomorkodással,ha mellette itt a tanulás,a barátaim,a családom,meg végül is van a szerelmen kívül is milliónyi dolgom,amikkel foglalkozhatok,aztán majdcsak teljes lesz a dolog.:))

17l

2013. szept. 19. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen sajnos önsajnálattal nem. Csak, ha másokat sajnálsz...

De másokat LE.

Megmondjuk mi neked itt a frankóságot.

2013. szept. 19. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:

A depresszió mindenképp baj!

Nekem is volt magány miatt, és az szüntette meg, hogy rájöttem, hogy miért nem tudok változtatni... szociális fóbiám van :S

De neked ilyesmi nem lehet, ha sok barátot tudtál szerezni! :)

Szerezz önbizalmat, sportolj sokat, tanulj, zenélj, tereld a figyelmed! Szerintem ez segíthet! :) És előbb utóbb a barátnő is össze fog jönni... de egy búvalb@.szott srácba ritkán szeretnek bele a nők, úgyhogy szedd össze magad! Előbb legyél boldog, érezd jól magad a bőrödben úgy, ahogy vagy, és utána jöhet a többi! :)

2013. szept. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!