Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek vonaton...

Hogyan ismerkedjek vonaton fiúkkal? Olyanhoz üljek, aki egyedül van, vagy akik ketten vannak?

Figyelt kérdés

Vonattal járok suliba,elég hosszú az út,ez jó alkalom az ismerkedésre. Ma is megismertem egy aranyos fiút.:) Mivel teli van a vonat,így valakihez úgyis oda kell ülnöm a négyes helyre. Szerintetek hogy ismerkedhetek könnyebben? Ha olyan mellé ülök,aki egyedül van,vagy pedig két sráchoz?:) Én nem fogok beszélgetést kezdeményezni,csak megkérdezem,h leülhetek-e és leülök. A többi a fiúk dolga.:D Hogy segíthetem még rá őket? Rosszindulatú megjegyzéseket nem kérek,nyilván nem akar mindenki velem ismerkedni,de ezzel legalább megadom az esélyt rá.

20/L

2013. szept. 13. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:

melyik vonalon jársz?

mert ha egy vonalon utazunk akkor kiírok egy időpontot és általam/általad megadott vagonban foglalok :)

Biztos érdekes lehet így ismerkedni :)

A szüleim meg rokonaim meséltek az ilyen sztorikról :)

2013. szept. 13. 22:49
 2/3 anonim válasza:
Ha egyedul levo fiuhoz ulsz le megvan az eselye h szobaelegyedtek mert nincs jobb dolgotok es megindul az ismerkedes.Ha ket fiuhoz ulsz le azok vagy nem torodnek veledmert beszelgetnek egymassal vagy kozosen roszra kenyszerithetnek egy kis szedites utan.Vigyazz a vonaton ismerkedessel nem mindenki az akinek latszik!
2013. szept. 13. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:

mamma mia

milenne ha esetleg te probálkoznál?

nem vagy vmi t*kös...

2013. szept. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!