Ha barátom van, de már nem úgy szeretem, és beszélgetek más pasikkal, és kiderül hogy még kapcsolatban vagyok de már nem jó és szeretnék másokkal megismerkedni, akkor meghátrálnak a pasik? Előbb szakítsak és aztán ismerkedjek, ez nem zavaró tényező?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 16:33
1/10 anonim válasza:
Simán beszélgethetsz. Beszélgetni szabad, nem?:)
2/10 A kérdező kommentje:
igen, csak arra lennék kíváncsi hogy ez mennyire zavarja a pasikat, ha mondjuk komolyabban érdekelne vmelyikük
2013. szept. 13. 16:35
3/10 anonim válasza:
Embere válogatja. Bennem van annyi tisztesség, hogy nem kezdenék olyan nővel, aki párkapcsolatban él. Ha tényleg váltani akarsz, akkor inkább szakíts vele és nem lesz belőle semmi gond.
4/10 anonim válasza:
Ha már eleve ismerkedni akarsz mással, miért nem szakítasz? Nem tisztább úgy? Egyébként persze, hogy épeszű pasi meghátrál ilyen esetben, mert nyilván feltételezi, hogy te így intézed a dolgaidat, nem vagy őszinte a párkapcsolatban.
5/10 anonim válasza:
Szakits előbb, ha ezt akarod.
6/10 anonim válasza:
Szerintem elöször szakits utána ismerkedj .. ez a helyénvaló és tisztességes ha valamenynire is szeretted nem kellene hátbaszurnod forditott esetben neked is biztos jol esne
7/10 anonim válasza:
Előbb le kéne zárni.. Sőt, egy kis idő is kell a gyógyulásra, mert a szakítás az szakítás és sebet hagy, akárhogy is volt. Az új ismeretség tiszta lappal induljon.
8/10 A kérdező kommentje:
pont az a baj, hogy félek attól, hogy szakítás után bedepizek, és kattogok... de így nem tudnék a vizsgákra koncentrálni. de köszönöm a válaszokat így lesz a legjobb :)
2013. szept. 13. 16:44
9/10 anonim válasza:
Hát figyelj, ha ettől félsz, akkor inkább koncentrálj most a tanulásra, a partnerszerzés ráér utána. Bár szerintem nem viselne meg annyira a dolog, ha így állsz a témához. Talán inkább csak az zavarna téged, ha egyedül kéne lenni.
10/10 anonim válasza:
Akkor vizsgák után szakits:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!