Miért nem lehet találni egyedül lévő, csinos, értelmes 22-26 éves nőt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 00:10
1/13 anonim válasza:
lehet találni csak ők szarnak rád :D
2/13 anonim válasza:
Itt vagyok.Na jó csak vicceltem.Találni aprópénzt szokás az utcán.
3/13 A kérdező kommentje:
1-es már miért szarnának rám? Tanyán lakok kb wazze :D Na jó nem, de kisvárosban. Itt nem látni már korom belieket. :D
2013. szept. 11. 00:18
4/13 anonim válasza:
Utaztam már 200kilómétert egy randiért vagyis dugásért.Mari nénit is lekaptam már két házzal arrébb.Télen gyalogoltam 30kilométert egy forró teáért vagyis dugásért mikor nem voltak járhatóak az utak.
5/13 A kérdező kommentje:
most meg itt pálinkázol a gyik előtt :D
2013. szept. 11. 00:23
6/13 anonim válasza:
Nem iszok.De jó kedvem van :)
7/13 anonim válasza:
Nekem pl nincs is kedvem keresni. Mert a mi határtalanul megalomániás igényű társadalmunkban, találnak nálam jobbat is ezek a lányok. Úgyhogy én szurkolok nekik, csak ne b...tassanak. De ez is túl nagy igény... hát én is megalomániás vagyok.
9/13 anonim válasza:
Egyébként falvakban keress ilyeneket, azt vettem észre, h ott vannak a legjobbak.
Én sokat vonatoztam két város között, s amikor azzal a vonattal mentem, ami minden fánál megáll, minden apró faluban, ott láttam a legszebb csajokat + most is megismertem nemrég egy nagyon szép falusi csaj.
Ezekben a csajokban azt szeretem, h nem várnak el tőled sokat (ezt nem rossz értelemben mondom, h beszűkült agyúak, nem úgy kell érteni, s én se vok sóher, ok?), nem a McDonald's az első (vagy nem is tudom, h írják), hanem kevesebbel talán megelégszenek. Legalábbis ilyennek tűnnek, sajna nem volt még szerencsém egyhez se, de az biztos, h nagyon szépek + akiket én ismerek, azokkal jól elvoltam. Persze biztos van kivétel, az mindig akad.
10/13 anonim válasza:
Mert sokkal kevesebb az értelmes nő, mint amennyire igény lenne, így az ilyenek hamar elkelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!