Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Hogyan mondjam el neki, hogy nem én vagyok a képen, amit eddig másfél évig ezt gondolta?

Figyelt kérdés

Másfél éve levelezek egy fiúval, de még élőben sosem taliztunk, mert külföldön dolgozik, de beszéltünk már mobilon többször.

Nincs köztünk szerelem vagy ilyesmi és inkább barátok vagyunk, amolyan levelező lelkitársak, meg minden általános dologról szoktunk írni.

A barátnőm képét küldtem el neki a levelezésünk elején, mert nem voltam alkalmas, éppen abban a pillanatban képre kész és hírtelen elment az eszem és barátnőm képét küldtem neki el.:S Aztán így kezdődött az egész és nem gondoltam volna hogy idáig jutunk el és gondoltam pár hét és vége, meg csak chatelni is szerettem volna, de ezt most elxartam, mert meg kedveltük egymást, mint barát és azt mondta hogy karácsonyra hazajön és talizni szeretne.

A barátnőmnek elmondtam és kicsit lekiabált, de nem izgatja a dolog, ami ez rendben lenne, csak velem mi lesz??

Félek hogy ez miatt vége barátságunknak, amit másfél évig felépítettünk.:S

Lelkileg megviselt már ez és nembírom tovább és úgy érzem minnél hamarabb el kell, hogy mondjam neki az igazat...

Amikor képet küld magáról néha, olyankor rosszul vagyok és kénytelen vagyok "viszonozni" barátnőm képével.:S

Webkamerázást sosem hozta fel, aminek örültem, de ez így nem mehet tovább már.:S

Nem vagyok külsöleg boszi, na meg belül sem, de nem is vagyok modell és olyan átlagos.

Gondoltam, sosem irok neki vissza és vége, de azt sem bírom meg tenni..

Ugye hogy teljesen nem vagyok normális és beteg vagyok nem??????

Én 22 vagyok ő meg 27 éves.

Mondjátok márr meg hogy mit csináljak???

2013. szept. 17. 01:27
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Mert rettegek a magyarázkodástól és megalázó, illetve nem normális az egész dolog meg félek meg minden.:S

Inkább várok még, de az is lehet, hogy csak egyszerűen nem írok neki vissza, vagy egy levélben le írok neki mindent és néhány "valós" képet küldök magamról, de közben el is köszönök tőle örökre és törlöm emailomat is.:S

Lehet így lesz a legjobb és egyikünk sem fogja tudni a másikról, hogy ezek után mit gondol.

2013. szept. 25. 13:25
 32/38 anonim ***** válasza:
Ne legyel gyava! utana az fog kiserni egesz eletedben, hogy mi lett volna, ha..
2013. szept. 25. 14:10
 33/38 A kérdező kommentje:
Majd elmúlik, mint minden más dolog az életben.
2013. szept. 25. 18:43
 34/38 anonim ***** válasza:

Istenem, ennyire nem lehetsz buta. Másfél évig beszélgettél vele, bizonyára érzelmeket is táplálsz iránta, hogy ha nem vagy képes ezt végigvinni. Arról nem is beszélve, hogy ha ő is képes volt veled ennyi időt "eltölteni", akkor gondolom ő sem azért teszi, mert nincs jobb dolga.

Először is ha most félbe hagyod az egészet, akkor azzal az erővel már fel is fedhetnéd a titkod, mert akkor legalább lenne 50% esélyed arra, hogy jól sül el a dolog, de ha a földbe dugod a fejed és lelépsz, akkor 0% esélyed lesz arra, hogy ebből még lehet valami. Ráadásul arról nem is beszélve, hogy életed végéig rágódhatnál azon, hogy mi lett volna ha... A pasi meg azt sem tudná mi van, lehet nagyon megbántanád, hogy 1.5 után így "dobnád".

Szerintem a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha egyszerűen nem mondanád el neki, hanem találkoznál vele, és akkor derülne ki. Élőben minden teljesen más, sokkal jobban venné, az ember olyankor toleránsabb és a reakciói is tompábbak, mint az otthon kényelmében, ahol biztonságban érzi magát. Úgy hogy rád nézve mindenképpen ez a legjobb megoldás. Ha meg még így sem lennél sikeres, akkor is gyorsan túl lennél rajta.

Vagy ha mégis a netes megoldást választod, küldj egy sima e-mailt a képeiddel, és mondd meg, hogy "igazából ez vagyok én". Nem kell itt drámázni, egyszerűen is meg lehet oldani.

De semmiképp ne futamodj meg.

2013. szept. 25. 23:09
 35/38 A kérdező kommentje:

Értem amit mondasz és igazasd van, de én ezt nem bírom megtenni és élőben talizni és akkor derülne ki minden, háát inkább haljak meg most.:S

Rettegek hogy fejemhez vág minden dolgot és rettegek szembesülni a következményekkel és teljes idióta lennék illetve az vagyok már.:S

Mi lenne ha így hagyném az eglészet ahogyan van?

Mert még úgy sem talizunk meg nbem is erőlteti és különben is néha beszélünk mobilon is, szóval még nemfontos kivallani semmit se nem?:P

Az igaz hogy karácsonyra jön haza és akkor említette hogy taliznánk és addig még 3 hónap majdnem és talán minden jólesz illetve magátol nem fog alakúlni, ha nem lépek előre, de inkább halasztom még.:S

A francba az egészet.:S Hogy leehetek ilyen idióta p...csa??:S

2013. szept. 26. 00:26
 36/38 anonim ***** válasza:

Ez a legrosszabb,amit tehetsz!

Nem tudhatod,hogy hogyan reagálna.

2013. szept. 26. 00:33
 37/38 anonim válasza:
én vagyok a srác. Ildi vállalhato de nekem nem tetszett egy kicsit sem.
2022. márc. 20. 17:23
 38/38 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Hogyan derült ki a dolog? Ha jól sejtem, 37-es válaszol nem haragudott érte.
2022. márc. 21. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!