Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Hogyan mondjam el neki, hogy nem én vagyok a képen, amit eddig másfél évig ezt gondolta?

Figyelt kérdés

Másfél éve levelezek egy fiúval, de még élőben sosem taliztunk, mert külföldön dolgozik, de beszéltünk már mobilon többször.

Nincs köztünk szerelem vagy ilyesmi és inkább barátok vagyunk, amolyan levelező lelkitársak, meg minden általános dologról szoktunk írni.

A barátnőm képét küldtem el neki a levelezésünk elején, mert nem voltam alkalmas, éppen abban a pillanatban képre kész és hírtelen elment az eszem és barátnőm képét küldtem neki el.:S Aztán így kezdődött az egész és nem gondoltam volna hogy idáig jutunk el és gondoltam pár hét és vége, meg csak chatelni is szerettem volna, de ezt most elxartam, mert meg kedveltük egymást, mint barát és azt mondta hogy karácsonyra hazajön és talizni szeretne.

A barátnőmnek elmondtam és kicsit lekiabált, de nem izgatja a dolog, ami ez rendben lenne, csak velem mi lesz??

Félek hogy ez miatt vége barátságunknak, amit másfél évig felépítettünk.:S

Lelkileg megviselt már ez és nembírom tovább és úgy érzem minnél hamarabb el kell, hogy mondjam neki az igazat...

Amikor képet küld magáról néha, olyankor rosszul vagyok és kénytelen vagyok "viszonozni" barátnőm képével.:S

Webkamerázást sosem hozta fel, aminek örültem, de ez így nem mehet tovább már.:S

Nem vagyok külsöleg boszi, na meg belül sem, de nem is vagyok modell és olyan átlagos.

Gondoltam, sosem irok neki vissza és vége, de azt sem bírom meg tenni..

Ugye hogy teljesen nem vagyok normális és beteg vagyok nem??????

Én 22 vagyok ő meg 27 éves.

Mondjátok márr meg hogy mit csináljak???

2013. szept. 17. 01:27
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
velem is ugyanez volt, csak nekem a srác küldött másról képet :D amikor kiderült, eléggé ledöbbentem, mert a szőke kék szemből barna lett a hercegem, egy szempillantás alatt. ő skype-on árulta el. lazán vettem a dolgot, hisz végig csak neten dumáltunk, a külsőségek alig számítottak :D a vége pedig happy end :D már találkoztunk, 3 hónapja járunk. nézd, ha normális a srác (márpedig ha már ennyi ideje beszéltek biztos az), úgyis megérti. pláne ha rögtön küldesz magadról egy fotót, és elmondod, hogy már egy ideje rágódsz a dolgon, csak nem mertél írni, és csak húztad, húztad, de most már úgy érezted el kell mondanod, mert nagyon fontos ő számodra :)
2013. szept. 17. 01:58
 12/38 anonim ***** válasza:
nem tudom hány képet küldtél, de szerintem itt most nálatok nem a kinézet a legfontosabb
2013. szept. 17. 02:00
 13/38 anonim ***** válasza:
Amúgy a kedves barátnőd tud erről, hogy küldözgeted a képét?
2013. szept. 17. 02:02
 14/38 anonim ***** válasza:
# 13 amúgy elolvastad, amit írt?
2013. szept. 17. 02:13
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
küldj neki spontán egy képet magadról. és mondd hogy "igazából ez vagyok én"
2013. szept. 17. 02:18
 16/38 anonim ***** válasza:
Mondd el neki és azt is,hogy bánod.
2013. szept. 17. 05:08
 17/38 anonim ***** válasza:
elég ciki helyzet de próbálj meg jól kijönni
2013. szept. 17. 06:03
 18/38 anonim ***** válasza:
Ha szebb vagy ,mint a barátnőd akkor még örülni is fog!
2013. szept. 17. 06:25
 19/38 anonim ***** válasza:

Kit érdekel hogy szebb-e? Írta hogy barátok és ennyi, akkor miért ez az ami mindenkinek rögtön a legfontosabb? Ne legyetek már ilyen egyszerűek..

Itt az a lényeg, hogy más képét küldte el. Én a helyedben összeszedném magam, és elmondanám, minimum telefonban.. ki tudja hogy reagál, de hát így lehet egyenesen megoldani

2013. szept. 17. 07:19
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne az igazi poén,ha a fiú is más képet küldött volna magáról...
2013. szept. 17. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!