Van egy fiú akivel nem rég ismerkedtem meg (kb.3 hete) és szinte minden nap beszélünk elég sokat. Úgy érzem neki is bejövök és ő is nekem. Olyan 2 napja kb viszont már alig ír vagy ha ír akkor másfél óránként. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Előtte minden nap írt és alig tudtunk elköszönni egymástól olyan jó volt és mondta is hogy nagyon szeret velem beszélgetni. De akkor nem értem.2013. aug. 11. 23:45
1/8 anonim válasza:
Talán akadályozza valami?!
Kérdezz rá nála :)
3/8 A kérdező kommentje:
és akkor mit lehet tenni? túl fontos nekem
2013. aug. 11. 23:53
4/8 anonim válasza:
én is így jártam.. pont most. és szerintem rám unt. pedig előtte mondta is mennyire tetszem neki.. úgy látszik nem eléggé
5/8 anonim válasza:
megunta, ilyenkor nem tudsz sokat tenni
dobd fel vhogy vagy hagyd az egészet
6/8 anonim válasza:
2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürűltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj
7/8 A kérdező kommentje:
az első? azt hittem az költői kérdés...nem tudom hogy akadályozná valami nincs semmi olyan
2013. aug. 12. 00:14
8/8 anonim válasza:
"beszélgetni"...
ezt élőben vagy a neten végzitek?:)
csak mert ha neten, akkor hidd el bármi közbe jöhet...ismerősök vannak nála, akadozik a net ,stb.
Emiatt nem kell rosszra gondolni rögtön. Szerintem erre gondolt az első... és igen kérdezz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!