Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy akivel...

Miért van az, hogy akivel neten ismerkedtem fiú, ők mind azt mondták, hogy milyen szép vagyok, való életben, hétköznapjaimban, meg senki se mondja?

Figyelt kérdés
Es miutan eloben talalkoztunk, utana is azt mondtak, h szep vagyok.
2013. aug. 3. 23:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Mert a neten főleg szerencsétlen szűz fiúk ólálkodnak és mindent lányt szépnek látnak.

Egyébként biztos gyönyörű lehetsz.

2013. aug. 3. 23:34
 2/17 anonim ***** válasza:
kép nélkül nehéz megmondani
2013. aug. 3. 23:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet megmondom, hogy mi is a valóság :)
2013. aug. 3. 23:35
 4/17 anonim ***** válasza:
mert van egy olyan típusa a fiúknak aki a való életben meg se mukkan neten meg huszárkodik és mindent megtenne egy pináért még ha olyan ronda lányé is mint te, ezért bókol. mivel nem vagy a környezetébe "egy próbát megérsz"
2013. aug. 3. 23:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet. Csak az a furcsa, h mindenki azzal kezdi, h milyen szép vagyok. Egyébként én nem gondolom magam annak.
2013. aug. 3. 23:38
 6/17 anonim ***** válasza:
Egy lány aki nem gondolja magáról, hogy szép? Nem, ez a kérdés nem lehet valós.
2013. aug. 3. 23:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem mindegy, hogy egy 12 éves lányról van szó, aki környezetében még félénk srácok vannak, vagy egy 25, akinek már volt pár udvarlója.
2013. aug. 3. 23:40
 8/17 A kérdező kommentje:
15 vagyok, és ahogy látom, kevés a környezetemben a félénk srác.
2013. aug. 3. 23:42
 9/17 anonim ***** válasza:

"Es miutan eloben talalkoztunk, utana is azt mondtak, h szep vagyok."

Akkor ez nem neten való huszárkodás, mert élőben is szépnek mondják, bele a kérdező szemébe.

Lehet, hogy a fiuk félnek tőled, ezért nem mondják, hogy szép vagy. Meg az is lehet, hogy picit nyuszik hozzá, mert nem tudják erre a kijelentésre hogyan is fogsz reagálni. Van olyan lány, aki egyből levág egy hisztit, mert ő éppen olyan kedvében van.

2013. aug. 3. 23:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Mert,ha már valakivel kapcsolat kialakításának céljából beszélgetsz,akkor bátrabban mondják ezt meg,mint csak úgy.
2013. aug. 3. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!