Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy akivel...

Miért van az, hogy akivel neten ismerkedtem fiú, ők mind azt mondták, hogy milyen szép vagyok, való életben, hétköznapjaimban, meg senki se mondja?

Figyelt kérdés
Es miutan eloben talalkoztunk, utana is azt mondtak, h szep vagyok.
2013. aug. 3. 23:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15 éves korodban még nem kéne emiatt aggódnod, hogy még nem mondták ezt személyesen. Egyébként sem szoktak a srácok (ok, az átlagos, nem Don Juan-ok:D) "de szép vagy!"-gyal kezdeni egy mondatot, ha találkoznak egy lánnyal.
2013. aug. 3. 23:46
 12/17 anonim válasza:
Fotogén vagy.
2013. aug. 3. 23:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Net: dundikás kép

Való élet: rossz fényviszonyok

Kiscsillagom a megoldás itt van elötted minden pasi a gatyájában hordja az eszét és mivel az ilyen szerencsétlen bénaságoknak csak egy igénytelen női egyed kell így számukra te magad vagy a megváltás amúgy egy igényes lény élőben ezek szerint azt gondolhatja rólad, hogy.......... (ne keseredj el ha van pénzed még lehetsz műanyag is) ;-)

2013. aug. 3. 23:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fotogén, ha már, akkor élőben jobban nézek ki. Eszemben sincs műanyagnak lenni!
2013. aug. 3. 23:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Őszintén, ha élőben valaki szépnek nevezne, akit élőben ismertél meg, foglalkoznál vele? Szerintem nem..a "netbarátaid" jobban lekötnek..
2013. aug. 5. 19:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Foglalkoznék vele, "ne aggódj" :)
2013. aug. 5. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem sértegetni akartalak nyugi. Élőben az igazi ismerősök óvatosabban mondanak meg pozitív/negatív dolgokat bárkinek, mintha előre meghatározott indokkal találkozna két ember. Szóval ha netes ismerkedés után élőben taliztok, akkor egyszerűbben mondja meg hogy "tetszel/nem tetszel", mintha naponta találkoznátok
2013. aug. 5. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!