Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Így ismerkedtem, de nem jött...

Így ismerkedtem, de nem jött be. Mi a baj?

Figyelt kérdés

Odamentem a lányhoz majd tök őszintén azt mondtam, hogy be szeretném jelölni a fb-on, mert most el kell mennem és sajnos nincs időm ismerkedni, meg látom, hogy ő is elfoglalt, de ha megadná a nevét, bejelölném, és a többit majd meglátjuk...

Erre a válaszok (elnevették magukat, vacilláltak): "inkább nem, jó?" én visszakérdeztem, hogy "miért?", majd a válasz: "van barátom...".

(tudom jól, hogy ciki a fb, de úgy voltam vele, hogy rohadtul elcsépelt a telefonszám elkérése.... fb-on meg ha nem akar, nem igazol/ír vissza ha nem akar semmit. Nem fb-on akartam ismerkedni, ott csak egy randit akartam volna megbeszélni vele"

Na, mindegy, más taktika kell..

2013. aug. 5. 14:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elég szerencsétlen vagy -.-
2013. aug. 5. 14:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Vagy lehet, hogy tényleg van barátja. Ez meg sem fordult a fejedben?
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg elég gyenge :-(
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ő legalább odamert menni :)
2013. aug. 5. 14:49
 5/15 anonim ***** válasza:
de nem biztos h te baAsztad el,lehet h ő bunkó,szAarházi!
2013. aug. 5. 14:49
 6/15 anonim ***** válasza:

azért pár mondatot beszélgethetnél vele mielőtt ilyet kérsz

amúgy az is lehet hogy tényleg van barátja és nem csak kifogásként használta

2013. aug. 5. 14:51
 7/15 A kérdező kommentje:

De miért gyenge? Lehet, hogy gyenge, nem tagadom, de akkor mi a jó hozzáállás? :)

Úgy voltam vele, hogy ha megtetszik egy lány, azt őszintén elhívom, és nem betanult szöveggel próbálkozom, mint "fájt, mikor leestél a mennyből?". De ezek szerint mást kell kitalálnom. Vagy lehet, hogy pont olyanokhoz mentem oda, akik felszínes szövegekre buknak. Vagy csak simán szerencsétlen vagyok.

2013. aug. 5. 14:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Amikor köszöntél kérdezd meg tőle, hogy gyakran jársz ide? Ide valósi vagy? Az ő válasza után te is válaszolj! Legyen szemkontaktus, mosolyogj rá. Kérdezhetsz még olyanokat, hogy: hogy vagy, hogy telik a mai napod, mitcsinálsz a 7végén, hogy bírja a hőséget.. Aztán amikor mész el jössz a dumáddal: Ne haragudj, de nekem mennem kell. Jó volt veled beszélgetni, megadod a neved, hogy bejelöljelek facebook-on?

Sok szerencsét, puszi :)

2013. aug. 5. 14:53
 9/15 anonim ***** válasza:
8-as vagyok újra. A srác nem béna, csak tapasztalatlan.
2013. aug. 5. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:

A szám elkérése nem elcsépelt, az egyik legjobb mód. Ha azt megadja akkor már nyeregben vagy!

Minden esetre ilyet ne mondj hogy "jajj most nincs időm ismerkedni"...te mentél oda, mi az hogy nincs időd ismerkedni !?

Pont 1 pár perce írtam le egy másik kérdéshez a metódust:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__467..

#4-es válasz!

Remélem segít!

24/F

2013. aug. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!