Így ismerkedtem, de nem jött be. Mi a baj?
Odamentem a lányhoz majd tök őszintén azt mondtam, hogy be szeretném jelölni a fb-on, mert most el kell mennem és sajnos nincs időm ismerkedni, meg látom, hogy ő is elfoglalt, de ha megadná a nevét, bejelölném, és a többit majd meglátjuk...
Erre a válaszok (elnevették magukat, vacilláltak): "inkább nem, jó?" én visszakérdeztem, hogy "miért?", majd a válasz: "van barátom...".
(tudom jól, hogy ciki a fb, de úgy voltam vele, hogy rohadtul elcsépelt a telefonszám elkérése.... fb-on meg ha nem akar, nem igazol/ír vissza ha nem akar semmit. Nem fb-on akartam ismerkedni, ott csak egy randit akartam volna megbeszélni vele"
Na, mindegy, más taktika kell..
Szerintem teljesen jol csinaltad! Az, hogy valami nem jon ossze, az nem jelenti azt, hogy a processben van a problema.
(Pl: Poker, kockaztatsz kikapsz. Egyaltalan nem jelenti azt, hogy rosszul kockaztattal.)
Nem értem, hogy mi a baj a hagyományos ismerkedős mondatokkal?
Miért jobb valami menőnek gondolt divatszöveg? Én is úgy ismerkedtem meg a párommal, hogy szemeztünk, odajött és megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni, onnantól jött magától minden (pedig inni nem kértem :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!