Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Így ismerkedtem, de nem jött...

Így ismerkedtem, de nem jött be. Mi a baj?

Figyelt kérdés

Odamentem a lányhoz majd tök őszintén azt mondtam, hogy be szeretném jelölni a fb-on, mert most el kell mennem és sajnos nincs időm ismerkedni, meg látom, hogy ő is elfoglalt, de ha megadná a nevét, bejelölném, és a többit majd meglátjuk...

Erre a válaszok (elnevették magukat, vacilláltak): "inkább nem, jó?" én visszakérdeztem, hogy "miért?", majd a válasz: "van barátom...".

(tudom jól, hogy ciki a fb, de úgy voltam vele, hogy rohadtul elcsépelt a telefonszám elkérése.... fb-on meg ha nem akar, nem igazol/ír vissza ha nem akar semmit. Nem fb-on akartam ismerkedni, ott csak egy randit akartam volna megbeszélni vele"

Na, mindegy, más taktika kell..

2013. aug. 5. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy nem a próbálkozással van baj, hanem nem tetszettél neki? A fiúknak meg kéne érteni, ha tetszik nekünk egy fiú igazából tök mindegy mivel közeledik. Viszont, ha nem tetszik csinálhattok bármit, esélytelen. :D
2013. aug. 5. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jol csinaltad! Az, hogy valami nem jon ossze, az nem jelenti azt, hogy a processben van a problema.

(Pl: Poker, kockaztatsz kikapsz. Egyaltalan nem jelenti azt, hogy rosszul kockaztattal.)

2013. aug. 5. 15:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 5. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy mi a baj a hagyományos ismerkedős mondatokkal?

Miért jobb valami menőnek gondolt divatszöveg? Én is úgy ismerkedtem meg a párommal, hogy szemeztünk, odajött és megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni, onnantól jött magától minden (pedig inni nem kértem :-) )

2013. aug. 5. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért gyenge, mert minden marha ezt csinálja. Képzeld bele magad a helyzetbe: Állsz valahol haveroddal az utcán, odamegy valaki hozzád hogy mi a neved szép nagy a fejed, bejelöl? Persze hogy meglepetésedben elhajtod, nem? Ne az utcán akarjon valaki ilyesmit. a "sietek add meg" meg egyenesen taszító, légy boldog, hogy nem húzott be egyet..viszont legalább lesz kit kinevetniük egy pár hétig
2013. aug. 5. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!