Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elég egyértelműen kikezdett...

Elég egyértelműen kikezdett velem egy lány, és mikor finoman visszautasítottam, rögtön mondta, hogy nem úgy gondolta, neki van pasija, ez igaz?

Figyelt kérdés

Buszmegállóban odajött hozzám egy csaj, látszott rajta, hogy nagyon izgul, és nagyon vékony, remegő hangon megkérdezte, nem tudom-e, mikor jön a busz. Aranyos kislány volt, pár évvel fiatalabb nálam. Mondtam, hogy nem tudom, erre mondta, hogy neki nem okostelója van, viszont mivel nekem igen, megadja nekem a számát, hogy elküldhessem neki a menetrendet sms-ben, mert rajta van a telefonomon. Addig erősködött, míg elmentettem a számát, majd ezek után (szintén remegő hangon)előadott egy áltelefonbeszélgetést, aminek az volt a lényege, hogy "Nem, azt hiszem, rossz számot hívtam, én XY vagyok, és Annát keresem...", hogy tudjam a nevét. Elég egyértelmű volt. Aznap este megírtam neki sms-ben, hogy nagyon aranyos próbálkozás volt, jól esett, de nekem van barátnőm, akivel lassan négy éve vagyunk együtt. Erre választ írt, hogy úristen, nem, ő nem úgy gondolta, neki is van valakije, jövő szombaton lesznek két hónaposak, ne haragudjak, puszi. Akkor tényleg félreértettem? Mit gondoljak a lányról?

22/F

2013. szept. 2. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Baromság amit mondott. Azért mondta hogy mentse a veszett fejsze nyelét.
2013. szept. 2. 17:10
 2/14 A kérdező kommentje:
És mi lesz, ha találkozom vele még (ez előtt az eset előtt már láttam a megállóban őt többször is)? Nem lesz ciki neki?
2013. szept. 2. 17:13
 3/14 Kócos boszorkány ***** válasza:
Nem értem, hogy miért kéne bármit is gondolnod róla, ha négy éve kapcsolatban élsz? Úgy tűnik, azért egy picit legyezgeti a hiúságodat, hogy meg akart téged ismerni, még ha ennyire béna módon is tette szegény.
2013. szept. 2. 17:14
 4/14 Didiiayer ***** válasza:
Szerintem nem igaz, hogy barátja van, valószínűleg cikisnek érezte a helyzet aztán így próbálta magát kimenti a helyzetből és így volt a legkönnyebb.
2013. szept. 2. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:

"Nem lesz ciki neki?"

Dehogy lesz. Aki probalkozik az hibazik is, azert mondta, hogy van pasija, hogy ne egesse le megjobban magat. Mindketten el kell felejtsetek es kesz.

2013. szept. 2. 17:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Tutira védeni akarta magát közben azt hizte h megkab
2013. szept. 2. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Nyilván csak kitalálta ezt a barátos sztorit. Aranyos próbálkozás, nem vitás :)

Azzal innentől kezdve nem kell törődnöd, hogy kínosan érzi-e magát. Beálltok a buszmegállóba, felszálltok a buszra és kész. Nyilván nem fogod vele keresni sem a szem-, sem a beszédkontaktust, szóval visszatér az élet a régi kerékvágásba: idegenként egy buszon utaztok, és kész :)

2013. szept. 2. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Mit érdekel, hogy kikezdett-e veled, vagy sem, ha nem érdekel a csaj???
2013. szept. 2. 17:40
 9/14 Kócos boszorkány ***** válasza:
Hát ez az, a 8-as kérdésére én is várom a választ! :-)
2013. szept. 2. 17:56
 10/14 anonim válasza:
ez akis műsztori jólesett az egódnak ugye?
2013. szept. 2. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!