Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elég egyértelműen kikezdett...

Elég egyértelműen kikezdett velem egy lány, és mikor finoman visszautasítottam, rögtön mondta, hogy nem úgy gondolta, neki van pasija, ez igaz?

Figyelt kérdés

Buszmegállóban odajött hozzám egy csaj, látszott rajta, hogy nagyon izgul, és nagyon vékony, remegő hangon megkérdezte, nem tudom-e, mikor jön a busz. Aranyos kislány volt, pár évvel fiatalabb nálam. Mondtam, hogy nem tudom, erre mondta, hogy neki nem okostelója van, viszont mivel nekem igen, megadja nekem a számát, hogy elküldhessem neki a menetrendet sms-ben, mert rajta van a telefonomon. Addig erősködött, míg elmentettem a számát, majd ezek után (szintén remegő hangon)előadott egy áltelefonbeszélgetést, aminek az volt a lényege, hogy "Nem, azt hiszem, rossz számot hívtam, én XY vagyok, és Annát keresem...", hogy tudjam a nevét. Elég egyértelmű volt. Aznap este megírtam neki sms-ben, hogy nagyon aranyos próbálkozás volt, jól esett, de nekem van barátnőm, akivel lassan négy éve vagyunk együtt. Erre választ írt, hogy úristen, nem, ő nem úgy gondolta, neki is van valakije, jövő szombaton lesznek két hónaposak, ne haragudjak, puszi. Akkor tényleg félreértettem? Mit gondoljak a lányról?

22/F

2013. szept. 2. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Az egyértelmű kikezdés az lett volna ha megkérdezi hogy akarsz -e randizni vele.Arról már csak te tehetsz hogy ilyen fatökű balfék vagy.Hozzám minden nap legalább húsz csaj jön oda a buszmegállóban hogy le akar velem feküdni,de meg is dugom őket,pedig 10 éve nös vagyok.Most egy ideje kocsival kell járnom mert kirojtosodott a bráner.De az ablakot így sem merem letekerni,mert piros lámpánál beugrálnak a hátsó ülésre.:)
2013. szept. 6. 11:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez hatalmas volt :D

Főleg az utolsó mondat :D:D:D

2013. szept. 6. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Köszi!Jópofa vagyok,mi?:)))
2013. szept. 6. 22:35
 14/14 anonim válasza:
Jót nevettem az 51%-oson! :)
2014. máj. 21. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!