Hogyan mondjam el neki, hogy nem én vagyok a képen, amit eddig másfél évig ezt gondolta?
Másfél éve levelezek egy fiúval, de még élőben sosem taliztunk, mert külföldön dolgozik, de beszéltünk már mobilon többször.
Nincs köztünk szerelem vagy ilyesmi és inkább barátok vagyunk, amolyan levelező lelkitársak, meg minden általános dologról szoktunk írni.
A barátnőm képét küldtem el neki a levelezésünk elején, mert nem voltam alkalmas, éppen abban a pillanatban képre kész és hírtelen elment az eszem és barátnőm képét küldtem neki el.:S Aztán így kezdődött az egész és nem gondoltam volna hogy idáig jutunk el és gondoltam pár hét és vége, meg csak chatelni is szerettem volna, de ezt most elxartam, mert meg kedveltük egymást, mint barát és azt mondta hogy karácsonyra hazajön és talizni szeretne.
A barátnőmnek elmondtam és kicsit lekiabált, de nem izgatja a dolog, ami ez rendben lenne, csak velem mi lesz??
Félek hogy ez miatt vége barátságunknak, amit másfél évig felépítettünk.:S
Lelkileg megviselt már ez és nembírom tovább és úgy érzem minnél hamarabb el kell, hogy mondjam neki az igazat...
Amikor képet küld magáról néha, olyankor rosszul vagyok és kénytelen vagyok "viszonozni" barátnőm képével.:S
Webkamerázást sosem hozta fel, aminek örültem, de ez így nem mehet tovább már.:S
Nem vagyok külsöleg boszi, na meg belül sem, de nem is vagyok modell és olyan átlagos.
Gondoltam, sosem irok neki vissza és vége, de azt sem bírom meg tenni..
Ugye hogy teljesen nem vagyok normális és beteg vagyok nem??????
Én 22 vagyok ő meg 27 éves.
Mondjátok márr meg hogy mit csináljak???
sok képet látott a barátnődről? nagyon különbözően néztek ki?
azért másfél évig elég durva ezt titkolni. két megoldás van:
1) elmondod neki, hogy nem te vagy a képeken
a)megérti és így is találkozni akar majd veled, mert szereti a belsőd
b)elküld a francba
2) nem mondod el neki, hanem vársz a találkozóig, és akkor majd ott szemtől szembe kiderül
a)lehet olyan benyomást keltesz benne ami után nem fog haragudni, hogy nem is úgy nézel ki
b) élőben egyszerűbb ezt rendezni
c) ha nem tetszel neki többet nem találkoztok
Én és a barátnőm, hasonlóak vagyunk kinézetre és én kicsit magasabb vagyok meg hajam nem teljesen fekete, mint az övé, szóval kiválló volt donornak és ő képeit választottam.:S
Szerintem elmondom mobilon neki meg levelben is, mert élőben nem merem, mert biztosan elájulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!