A lányok miért ítélkeznek egy fiú külseje felett pusztán egy kép alapján is például? Nem gondolnak arra, hgoy lehet élőben bejönnek nekik a fiú, miért kell kép alapján elítélni a külsőt?
Figyelt kérdés
Jó lenne már végre olyan lányt találni, aki képemet látva benne van a taliban és nem rinyál, hogy bocs, de ronda vagy vagy nem vagyok az esete. Igazából vannak ilyen láynok, akik helyesnek mondanak, de elég ritka, legutóbb meg úgy taliztam egy lánnyal, hogy nem is látott képet rólam, ennek ellenére, annyira bírt a csaj, hogy végül csókolóztunk és ölelkeztünk. Szóval ennyit erről, de leeht ha látott volna képet rólam, el sem jön a talira... Ezért nem értem én a lányok felszínességmániáját. o.O2013. szept. 15. 19:13
2/8 anonim válasza:
Ne küldözgess képeket, de Te is vállald fel a látatlanban való talizást. És a kultúrált első találkozásnál meg lehet mondani, hogy nem ilyennek képzeltelek, bocs, de nem lesz több randi.
3/8 anonim válasza:
Na, találtál valakit, akinek bejössz! Miért is nem jó ez így?
0-hoz konvergál azon emberek száma, akik mindenkinek tetszenek.
4/8 anonim válasza:
Drága! Ha te látsz egy képet egy nagyon kövér, ronda arcú lányról, te meg akarod ismerni, mert lehet, hogy a csúnya külső amúgy egy ritka értékes embert takar?
5/8 anonim válasza:
A lányok már csak ilyen felszínesek. Nem érdemes kép nélkül ismerkedni sem, mert ha élőben meglát és nem tetszel neki, akkor v otthagy, v végigszenvedi a randit, aztán kitöröl az életéből.
7/8 A kérdező kommentje:
Jó,de én nem vagyok kövér és szerintem arcra sem vagyok egy bányarém. Csak nagyon alacsony vagyok és eza bűnöm szerintem, valamiért nem bírják elviselni a lányok ezt, mindenki magas fiút akar.
2013. szept. 15. 19:59
8/8 anonim válasza:
Sajnos ez így van, minden lánynak magas pasi kell. Ha alacsony vagy, minimum Brad Pitt arcodnak kell lennie, h esélyed legyen nőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!