Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért ítélkeznek hamar?

A lányok miért ítélkeznek hamar?

Figyelt kérdés
Látom némely lányon, hogy bejövök neki, vagyis érdeklődik irántam, de miután rákérdeznek, hogy hova járok suliba vagy mit tanulok egyből ejtenek. Informatikusnak tanulok, de egyáltalán nem az elfogult kocka fajtából való vagyok, mint a többség, jobban szeretek sportolni, bulizni mint a gép előtt ülni. Tehát nem értem, hogy miért kell mindenkire általánosítani ezt, miért nem adnak egy esélyt se?
2013. máj. 19. 00:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Akkor hazudjál nekik

Az informatikusokról sajnos az a hír járja hogy csak a WoW-ra áll fel a farkuk

2013. máj. 19. 01:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok lány. Annyit tudok írni, hogy az emberi természet része az általánosítás. Már eleve a kérdésed feltevése is takar némi általánosítást:)
2013. máj. 19. 01:00
 3/11 anonim ***** válasza:

mert nem mész bele a flörtbe,hanem fafejből őszintén válaszolsz nekik.

vagyis elbuksz.

nem a sulid miatt van ez.

2013. máj. 19. 01:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és informatikát tanulgatok, programozó akarok lenni, vagy valami hasonló, szóval én ezért nem utasítanálak el. Bár van barátom, csak azért mondom hogy nálam ez nem lenne kizáró ok, biztos vannak még lányok akiknél szintén nem az :)
2013. máj. 19. 01:03
 5/11 A kérdező kommentje:

A Kedves Ember:

Azt akarod, hogy hazudjak? Ez szerintem egyáltalán nem jó kezdésnek..

2013. máj. 19. 01:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Fura, pedig egy jó informatikus nem keres rosszul... :D :D

Csak vicceltem amúgy, én sem értem ezt az elutasítást, bár én magam is kocka vagyok, a szintén programozó vőlegényemmel együtt (aki bármilyen instát stb. otthagy azonnal, ha kérem, és nem a wowos karakterei izgul fel, ahogy én sem :D).

2013. máj. 19. 01:06
 7/11 anonim ***** válasza:
*karaktereire
2013. máj. 19. 01:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne is hazudj! :)

Amúgy meg nem hinném hogy az informatika a hibás :D Van olyan informatikus haverom aki évek óta szingli, mert egy hülye, meg van olyan haverom is, akinek van csaja, szóval nem a kockasággal van a baj. :D

2013. máj. 19. 01:08
 9/11 anonim ***** válasza:

nem az hazugság a lényeg te ostoba.

a lúvnya-mit tanulsz?

te-naplopó milliomos képzőbe járok.

l-hogy hova hihihi?

te-azt nem mondhatom el,mert üzleti titok,gondolnom kell a jövőmre.

l-nah,mond már el lééci.

és kb itt engedhetsz ha akarsz,vagy akár terelhetsz is,vagy feltételhez szabatod az elmondását.

a lényeg,hogy nem engedsz elsőre,főleg,ha irányítani akarja a beszélgetést,akkor meg főleg ne.

2013. máj. 19. 01:18
 10/11 anonim ***** válasza:

A Kedves Ember

Én lány vagyok és kb. hülyének nézném a pasit, ha ekkora ügyet csinálna abból hogy elmondja hol tanul... Feltételhez kötni az elmondását? :D Akkor tartsa meg magadnak.... :DDD

2013. máj. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!