A lányok miért ítélkeznek hamar?
Akkor hazudjál nekik
Az informatikusokról sajnos az a hír járja hogy csak a WoW-ra áll fel a farkuk
mert nem mész bele a flörtbe,hanem fafejből őszintén válaszolsz nekik.
vagyis elbuksz.
nem a sulid miatt van ez.
A Kedves Ember:
Azt akarod, hogy hazudjak? Ez szerintem egyáltalán nem jó kezdésnek..
Fura, pedig egy jó informatikus nem keres rosszul... :D :D
Csak vicceltem amúgy, én sem értem ezt az elutasítást, bár én magam is kocka vagyok, a szintén programozó vőlegényemmel együtt (aki bármilyen instát stb. otthagy azonnal, ha kérem, és nem a wowos karakterei izgul fel, ahogy én sem :D).
Ne is hazudj! :)
Amúgy meg nem hinném hogy az informatika a hibás :D Van olyan informatikus haverom aki évek óta szingli, mert egy hülye, meg van olyan haverom is, akinek van csaja, szóval nem a kockasággal van a baj. :D
nem az hazugság a lényeg te ostoba.
a lúvnya-mit tanulsz?
te-naplopó milliomos képzőbe járok.
l-hogy hova hihihi?
te-azt nem mondhatom el,mert üzleti titok,gondolnom kell a jövőmre.
l-nah,mond már el lééci.
és kb itt engedhetsz ha akarsz,vagy akár terelhetsz is,vagy feltételhez szabatod az elmondását.
a lényeg,hogy nem engedsz elsőre,főleg,ha irányítani akarja a beszélgetést,akkor meg főleg ne.
A Kedves Ember
Én lány vagyok és kb. hülyének nézném a pasit, ha ekkora ügyet csinálna abból hogy elmondja hol tanul... Feltételhez kötni az elmondását? :D Akkor tartsa meg magadnak.... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!