Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért ítélkeznek hamar?

A lányok miért ítélkeznek hamar?

Figyelt kérdés
Látom némely lányon, hogy bejövök neki, vagyis érdeklődik irántam, de miután rákérdeznek, hogy hova járok suliba vagy mit tanulok egyből ejtenek. Informatikusnak tanulok, de egyáltalán nem az elfogult kocka fajtából való vagyok, mint a többség, jobban szeretek sportolni, bulizni mint a gép előtt ülni. Tehát nem értem, hogy miért kell mindenkire általánosítani ezt, miért nem adnak egy esélyt se?
2013. máj. 19. 00:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

igen,a normálisoknál nem kell ennyire belemenni valóban.

de az idióták akikkel valószínűleg a kérdező próbálkozik,igényelhetik az ilyen játszmákat,nincsen két egyforma ember.

főleg ha olyan szinten kutyába veszik a kérdezőt,hogy az orra előtt merik bírálni,ítéletet mondani az a munkájáról,vagy a tanulmányairól.

normálisaknak elég annyit mondani első körben,ha a munkáról kérdez,hogy eldobható öngyújtókat szerelek mondjuk,vagy kutyasétáltató vagyok.

vagy rendesen válaszolni akár.

ez a tartsa meg magának dolog meg?

akkor lehet ilyet megtenni,ha az érdeklődési szint alapból már adott,felépített.

ha nincs érdeklődési szint,akkor totál felesleges bármelyik hasonló játszma.

és mivel az alap beszélgetésben a csaj kezdeményez,ezért valószínűsíthető,hogy belemegy a játszmába.

maximális érdeklődési szintnél meg simán lehet feltételeket szabni bármihez.

2013. máj. 19. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!