Van itt olyan Aszexuális lány aki ismerkedne egy másik
lánnyal (kapcsolat céljából főképp)?
Figyelt kérdés
Most jönnek azok a kérdések hogy minek nekem lány ha úgyis aszexuális vagyok :D Azért, mert a férfiak belsőre sem vonzanak. Szóval nem tudnék kapcsolatban lenni egy férfival, még akkor se ha ő is aszexuális lenne. Szóval tudom, elég nehéz lehet ilyet találni, aki aszexuális és mellé még 'leszbikus' is.. de próbálkozni szabad. :) 16- ameddig nem zavar a korkülönbség, akárki. :) én 18/L vagyok, pestiek vagy közel lakók írjanak mert akkor tudnánk találkozni és lenne értelme. :)
én teljesen ilyen vagyok mint te, az érzelmi része érdekel a dolgoknak, a szex nem igazán vonz.. :) az egyetlen gond, hogy elég messze vagyunk egymástól.. :) a lényeg, hogy ne add fel a reményt, fiatal vagy van még bőven időd! :)
20/L
2013. szept. 15. 21:46
32/38 anonim válasza:
Újpestrõl l/16 :) nekem írhatsz... lelkitárs az csodálatos dolog, a testiség meg.. sztem hanyagolható. csak legyen valaki akivel mindent megoszthatsz, valaki akit szerethetsz. ha azt mondod h nem szereted a testisèget, csupán türelem kell, nem rossz ha nincs meg benned a vágy. ha szeret valaki, az hidd el, 60 èves korodig is fog várni, sõt ha akkor sem, akk is szeretni fog.. :) amm írj, mert tényleg érdekel hogyan gondolkozol. :)
2013. szept. 21. 19:00
33/38 anonim válasza:
úgy bírom ezeket a "szerintem az aszexuálisok nem vágynak csókra" benyögéseket... mit tudtok ti?? Talán ti is aszex-ek vagytok? Nem? Akkor minden ilyen takarodjon el az anyja irányába... f***nak kell belepofázni más vágyaiba/életébe. Kedves kérdező! :) Én is aszex vagyok, de azt hiszem én inkább a pasik felé húzok, illetve én is fiúsabb vagyok kicsit, így nem hiszem hogy tudnék "segíteni", bár való igaz, hogy még sosem voltam lánnyal, nem tudom milyen az. L/17
2013. dec. 17. 22:54
34/38 anonim válasza:
Akkor hozzátok létre a Fogalom jelentésének hiányában is aszexuálisak vagyunk klubbját és ismerkedjetek! A kis 10 évesek osztják a nagy semmit, a mély tapasztalataikkal és tanulmányaikkal.
2013. dec. 18. 18:28
35/38 anonim válasza:
Csak tudnám,hogy aki aszex minek akar kapcsolatot?:D
A legtöbben azért tartanak kapcsolatot,hogy legyen szex:DD
Anélkül úgy is csak nyűg az egész:DDD
2014. jan. 1. 02:52
36/38 anonim válasza:
Utóbbinak üzenem, hogy nálam pl. a szex az, ami mindent elrontott. Szex nélkül sokkal szebb lehet egy kapcsolat. F
2014. júl. 5. 15:08
37/38 anonim válasza:
Kérdező,egyébként maszturbálni sem szoktál?
Hogy működik ez nálad?
Én úgy képzelem,hogy aki aszexuális,az nem vonzódik egyik nemhez sem szexuálisan,és nem szereti magát a szexet sem.
Viszont fizikálisan attól még élvezheti a maszturbálást,max nem társít hozzá képzeletet. Pl mezetelrn női vagy férfi testet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!