Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan Aszexuális lány...

Van itt olyan Aszexuális lány aki ismerkedne egy másik lánnyal (kapcsolat céljából főképp)?

Figyelt kérdés
Most jönnek azok a kérdések hogy minek nekem lány ha úgyis aszexuális vagyok :D Azért, mert a férfiak belsőre sem vonzanak. Szóval nem tudnék kapcsolatban lenni egy férfival, még akkor se ha ő is aszexuális lenne. Szóval tudom, elég nehéz lehet ilyet találni, aki aszexuális és mellé még 'leszbikus' is.. de próbálkozni szabad. :) 16- ameddig nem zavar a korkülönbség, akárki. :) én 18/L vagyok, pestiek vagy közel lakók írjanak mert akkor tudnánk találkozni és lenne értelme. :)

2013. szept. 14. 18:31
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
100%

én teljesen ilyen vagyok mint te, az érzelmi része érdekel a dolgoknak, a szex nem igazán vonz.. :) az egyetlen gond, hogy elég messze vagyunk egymástól.. :) a lényeg, hogy ne add fel a reményt, fiatal vagy van még bőven időd! :)

20/L

2013. szept. 15. 21:46
 32/38 anonim ***** válasza:
Újpestrõl l/16 :) nekem írhatsz... lelkitárs az csodálatos dolog, a testiség meg.. sztem hanyagolható. csak legyen valaki akivel mindent megoszthatsz, valaki akit szerethetsz. ha azt mondod h nem szereted a testisèget, csupán türelem kell, nem rossz ha nincs meg benned a vágy. ha szeret valaki, az hidd el, 60 èves korodig is fog várni, sõt ha akkor sem, akk is szeretni fog.. :) amm írj, mert tényleg érdekel hogyan gondolkozol. :)
2013. szept. 21. 19:00
 33/38 anonim válasza:
87%
úgy bírom ezeket a "szerintem az aszexuálisok nem vágynak csókra" benyögéseket... mit tudtok ti?? Talán ti is aszex-ek vagytok? Nem? Akkor minden ilyen takarodjon el az anyja irányába... f***nak kell belepofázni más vágyaiba/életébe. Kedves kérdező! :) Én is aszex vagyok, de azt hiszem én inkább a pasik felé húzok, illetve én is fiúsabb vagyok kicsit, így nem hiszem hogy tudnék "segíteni", bár való igaz, hogy még sosem voltam lánnyal, nem tudom milyen az. L/17
2013. dec. 17. 22:54
 34/38 anonim ***** válasza:
15%
Akkor hozzátok létre a Fogalom jelentésének hiányában is aszexuálisak vagyunk klubbját és ismerkedjetek! A kis 10 évesek osztják a nagy semmit, a mély tapasztalataikkal és tanulmányaikkal.
2013. dec. 18. 18:28
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

Csak tudnám,hogy aki aszex minek akar kapcsolatot?:D

A legtöbben azért tartanak kapcsolatot,hogy legyen szex:DD

Anélkül úgy is csak nyűg az egész:DDD

2014. jan. 1. 02:52
 36/38 anonim ***** válasza:
Utóbbinak üzenem, hogy nálam pl. a szex az, ami mindent elrontott. Szex nélkül sokkal szebb lehet egy kapcsolat. F
2014. júl. 5. 15:08
 37/38 anonim ***** válasza:

Kérdező,egyébként maszturbálni sem szoktál?

Hogy működik ez nálad?

Én úgy képzelem,hogy aki aszexuális,az nem vonzódik egyik nemhez sem szexuálisan,és nem szereti magát a szexet sem.

Viszont fizikálisan attól még élvezheti a maszturbálást,max nem társít hozzá képzeletet. Pl mezetelrn női vagy férfi testet.

2014. júl. 27. 04:40
 38/38 anonim ***** válasza:

Én meleg vagyok,amúgy.

Szerintem az aszexuálisak nem feltétlen frigidek.

2014. júl. 27. 04:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!