Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan Aszexuális lány...

Van itt olyan Aszexuális lány aki ismerkedne egy másik lánnyal (kapcsolat céljából főképp)?

Figyelt kérdés
Most jönnek azok a kérdések hogy minek nekem lány ha úgyis aszexuális vagyok :D Azért, mert a férfiak belsőre sem vonzanak. Szóval nem tudnék kapcsolatban lenni egy férfival, még akkor se ha ő is aszexuális lenne. Szóval tudom, elég nehéz lehet ilyet találni, aki aszexuális és mellé még 'leszbikus' is.. de próbálkozni szabad. :) 16- ameddig nem zavar a korkülönbség, akárki. :) én 18/L vagyok, pestiek vagy közel lakók írjanak mert akkor tudnánk találkozni és lenne értelme. :)

2013. szept. 14. 18:31
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

#9 na megint itt egy észosztó :D erre csak azt tudom mondani, hogy ennyi erővel odamehetnél egy meleghez és azt mondhatnád neki hogy nem is meleg, mert még másik neművel nem próbálta. vagy próbálta? akkor csak az első volt rossz, majd másodjára jobb lesz. akkor se volt jó? áh akkor majd harmadjára.

hadd döntsem már én el, hogy mit akarok és mit nem, jó? csak tudom tán hogy kívánom-e a szexet vagy nem.. egyszerűen taszít a gondolat, és mindig is így volt, még a maszturbálással is, ennyi. ha később megváltozik a gondolkodásom, amit kétlek, akkor majd másnak mondom magam. most egyelőre az van amit a kérdésben leírtam.

és ahogy az előbb is írtam, nem is egy kapcsolatom volt már férfiakkal :)

2013. szept. 14. 18:43
 12/38 Shai-Hulud ***** válasza:
3%
Azért igen nagy szerencse, hogy a hasonlóan gondolkozók nem örökítik a génjeiket. :-D
2013. szept. 14. 18:44
 13/38 A kérdező kommentje:
meg ne dögöljek csak azért mert máshogy gondolkozok mint a többség? barom...
2013. szept. 14. 18:45
 14/38 kendrazoltan ***** válasza:
Ahham....most már teljesen tiszta...ebben az esetben sajnos én nem adhatok tanácsot, mert nincs ilyen téren tapasztalatom, hülyeséget pedig nem szeretnék mondani... csupán sok szerencsét kívánok, hogy találj valaki számodra megfelelőt ;)
2013. szept. 14. 18:46
 15/38 A kérdező kommentje:
köszönöm, eddig nem úgy néz ki hogy találok mert még a kérdésre sem érkezett válasz, de köszi :)
2013. szept. 14. 18:47
 16/38 anonim ***** válasza:
18%

Nem is egy férfi még mindig nem az összes, és szimplán butaság lenne egy kalap alá venni az összeset, ahogy te teszed.

Ha csókkal, öleléssel nincs semmi gondod drága kis bogárkám - amik egyébként szintén hozzá tartoznak a nemi érintkezéshez - akkor meg pláne nem vagy aszexuális.

Undorítónak találod a gondolatot és nem kívánod. Azt hiszed ez valami hatalmas ritkaság. Nem egy ilyen lányt ismertem, egyszer aztán valaki nagy nehezen csak rávette, aztán úgy rákapott mint a cukorkára.

Nem hiszek én 18 évesen az ilyen mész filozófális emberi természet feltételezésekben. Főleg hogy azt sem tudod mit beszélsz.

2013. szept. 14. 19:04
 17/38 A kérdező kommentje:
ok. még valaki aki ki akar oktatni és köze nincs a kérdéshez?
2013. szept. 14. 19:12
 18/38 kendrazoltan ***** válasza:
22%
Nem ide való, de a lepontozónak üzenem, hogy ha így állunk, akkor a wikipedia-t is lepontozhatja, mert a Walt Disney szakaszon kívül egyet fog velem érteni...ezzel az a baj, hogy annyira buták is vannak itt, akik nem értik, hogy a megbízható válasz % meghatározza, hogy kinek mennyire fogadják meg a tanácsát a későbbiekben...amennyiben valakinek nem tetszik, hogy a fogalomzavart az elején tisztázzuk, az takarodjon innen a jó kva ...nyjába, mert haszontalan a jelenléte... köszcsipuszcsi
2013. szept. 14. 19:16
 19/38 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező te kb. annyira sötét vagy mint a tegnapi feminista kis társad.
2013. szept. 14. 19:18
 20/38 A kérdező kommentje:
én felpontoztalak, csak úgy mondom :)
2013. szept. 14. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!