Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan Aszexuális lány...

Van itt olyan Aszexuális lány aki ismerkedne egy másik lánnyal (kapcsolat céljából főképp)?

Figyelt kérdés
Most jönnek azok a kérdések hogy minek nekem lány ha úgyis aszexuális vagyok :D Azért, mert a férfiak belsőre sem vonzanak. Szóval nem tudnék kapcsolatban lenni egy férfival, még akkor se ha ő is aszexuális lenne. Szóval tudom, elég nehéz lehet ilyet találni, aki aszexuális és mellé még 'leszbikus' is.. de próbálkozni szabad. :) 16- ameddig nem zavar a korkülönbség, akárki. :) én 18/L vagyok, pestiek vagy közel lakók írjanak mert akkor tudnánk találkozni és lenne értelme. :)

2013. szept. 14. 18:31
1 2 3 4
 21/38 kendrazoltan ***** válasza:
34%

Kérdezőnek

Tudom, hogy nem te voltál, hanem valamelyik kis butus szórakozik, akinek fogalma sincs arról sem, hogy hol a saját nemi szerve...

A te pontozásodat - természetesen - köszönöm.

2013. szept. 14. 19:22
 22/38 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem aki aszexuális, az csókra sem vágyik. Az ölelkezés még talán, mert az nem annyira intim...

Nekem valószínűbbnek tűnik, hogy leszbikus vagy, kérdező, csak a társadalmi nyomás miatt nem mered teljesen felvállalni, ezért ráhúztad ezt az aszexuális skatulyát a dologra, hogy jobban érezd magad.

2013. szept. 14. 19:51
 23/38 A kérdező kommentje:
#22 ez nem igaz. régen azt hittem hogy leszbikus vagyok és ezt nyíltan fel is vállaltam. a csókra (nyelves) meg nem vágyok. de ha azt is kizárnám, esélyem sem lenne hogy találjak valakit.. ezért azt még bevállalnám hogy örömet szerezzem a partneremnek.
2013. szept. 14. 19:53
 24/38 anonim ***** válasza:

Jó, akkor milyen csókra vágysz? Szájra puszi? Az is nyálas azért valamennyire. Az nem zavar? :)

Vagy ha ennyire csak a partnerért tennél ilyesmit, az már rég rossz. Biztos van még olyan, akinek olyanok az igényei, mint a tiéd.

2013. szept. 14. 19:57
 25/38 A kérdező kommentje:
hát a szájra puszival semmi baj, mondjuk. :) miért rossz ha megtenném a partneremért? lehet hogy van még ilyen.. de nem tudom, nagyon ritka lehet és úgy látszik itt nem találom meg. már tényleg elvesztettem a reményt hogy valaha találok valakit, de gondoltam még itt megpróbálom.. hát, ennyi sikerem volt.. :/
2013. szept. 14. 20:00
 26/38 anonim ***** válasza:
88%

Az nem rossz, ha megtennéd a partnerért, de az rossz, ha úgy tennéd, hogy te nem is akarnád.

Egy kapcsolatban jobb esetben mindkét fél csak olyan dolgokat tesz, amit mindketten élveznek. A másik kárára semmit.

2013. szept. 14. 20:08
 27/38 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy igazad van.. már eléggé kétségbeesett vagyok gondolom :) csak nem szeretek egyedül lenni.
2013. szept. 14. 20:14
 28/38 anonim ***** válasza:
91%

Ennyi idos koromban en is azt hittem h. aszexualis vagyok, aztan kiderult, hogy csak keson ero vagyok. :)

de te erzed...

22/l/l

2013. szept. 15. 12:22
 29/38 anonim válasza:
100%

Nekem volt egy ilyen szakasza az életemnek, amikor aszexuálisnak vallottam magamat. Nem is tudom igazán, hogy ez lehetséges-e, hogy az ember bizonyos ideig az, de le is szarom, hogy mi a hivatalos kritériuma.

Ezért én tökre megértem, hogy aszexuális létedre mégis kívánsz mondjuk 'érzelmi kapcsolatot' kialakítani; társaságra vágysz, nem szexre.

Azért írtam, mert láttam a sok negatív kommentet, és rohadtul kiakadtam, hogy sok ember mennyire nem érti ezt meg.

És ne keseredj el, biztos találsz majd hozzád hasonló leányzót...persze nehezebb, de nem lehetetlen! Szóval fel a fejjel! :)

23/L

2013. szept. 15. 16:50
 30/38 A kérdező kommentje:
#29 köszönöm a választ :) igen inkább az érzelmi oldalára vágyok egy kapcsolatnak. talán megváltozik, talán nem, most minden esetre csak erre vágyok. remélem tényleg van még ilyen, és én se nagyon értem mit nem lehet ezen megérteni. :)
2013. szept. 15. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!