Van itt olyan Aszexuális lány aki ismerkedne egy másik lánnyal (kapcsolat céljából főképp)?
Kérdezőnek
Tudom, hogy nem te voltál, hanem valamelyik kis butus szórakozik, akinek fogalma sincs arról sem, hogy hol a saját nemi szerve...
A te pontozásodat - természetesen - köszönöm.
Szerintem aki aszexuális, az csókra sem vágyik. Az ölelkezés még talán, mert az nem annyira intim...
Nekem valószínűbbnek tűnik, hogy leszbikus vagy, kérdező, csak a társadalmi nyomás miatt nem mered teljesen felvállalni, ezért ráhúztad ezt az aszexuális skatulyát a dologra, hogy jobban érezd magad.
Jó, akkor milyen csókra vágysz? Szájra puszi? Az is nyálas azért valamennyire. Az nem zavar? :)
Vagy ha ennyire csak a partnerért tennél ilyesmit, az már rég rossz. Biztos van még olyan, akinek olyanok az igényei, mint a tiéd.
Az nem rossz, ha megtennéd a partnerért, de az rossz, ha úgy tennéd, hogy te nem is akarnád.
Egy kapcsolatban jobb esetben mindkét fél csak olyan dolgokat tesz, amit mindketten élveznek. A másik kárára semmit.
Ennyi idos koromban en is azt hittem h. aszexualis vagyok, aztan kiderult, hogy csak keson ero vagyok. :)
de te erzed...
22/l/l
Nekem volt egy ilyen szakasza az életemnek, amikor aszexuálisnak vallottam magamat. Nem is tudom igazán, hogy ez lehetséges-e, hogy az ember bizonyos ideig az, de le is szarom, hogy mi a hivatalos kritériuma.
Ezért én tökre megértem, hogy aszexuális létedre mégis kívánsz mondjuk 'érzelmi kapcsolatot' kialakítani; társaságra vágysz, nem szexre.
Azért írtam, mert láttam a sok negatív kommentet, és rohadtul kiakadtam, hogy sok ember mennyire nem érti ezt meg.
És ne keseredj el, biztos találsz majd hozzád hasonló leányzót...persze nehezebb, de nem lehetetlen! Szóval fel a fejjel! :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!