Hogy fogom az egyetemen 9564536 darab ember között megtalálni életem párját?
Elég visszahúzódó vagyok, most, hogy egyetemre járok, rengeteg körülöttem az ember, de kb úgy érzem magam, mint a lány ebben a számban: http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU
Igaz, van két lány, akivel jóban vagyunk, de egyébként úgy érzem magam az embertömegben, mint egy magányos (rohadtul magányos) kis sziget :(
Még soha nem volt barátom, az eddigi két hét alatt sem sikerült hímnemű egyedekkel felvennem kapcsolatot.
Attól félek, soha nem találok magamnak barátot :(
22-esnél a pont :D
Amúgy régen engem is kirázott a hideg a bulihelyektől, de aztán elmentem 1x. Szar volt. Még egyszer, 2x 3x...aztán végül már megszerettem. Nem minden helyet és nem hetente 8x de azért szeretek néha elmenni. Ahogy mások is ajánlották kicsit piálj be, de úgy h tudj magadról. Akkor felszabadultabb leszel aztán végén már lehet hogy neked is tetszeni fognak a bulik. Sokan mondják hogy buliban max dugópartnert lehet találni és bár én is eddig csak ilyen emberekkel kezdtem beszélgetésbe (nem dugás volt a célom, utólag derült ki h felszínesek), de azért rengeteg normális ember is lejár szórakozni. Sok haverom jár akinek nincs bnője és közben meg tök jó fej, értelmes emberek(meg nekem sincs :/). Idővel biztos találsz te is vkit.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!