Hogy fogom az egyetemen 9564536 darab ember között megtalálni életem párját?
Elég visszahúzódó vagyok, most, hogy egyetemre járok, rengeteg körülöttem az ember, de kb úgy érzem magam, mint a lány ebben a számban: http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU
Igaz, van két lány, akivel jóban vagyunk, de egyébként úgy érzem magam az embertömegben, mint egy magányos (rohadtul magányos) kis sziget :(
Még soha nem volt barátom, az eddigi két hét alatt sem sikerült hímnemű egyedekkel felvennem kapcsolatot.
Attól félek, soha nem találok magamnak barátot :(
Ugyanaz a helyzet, mint ha azt kérdeznéd, hogyan találod meg életed párját 4 milliárd közül? (csak ellentétes nemet számolva)
Nem az a kérdés, hogy találsz e, hanem hogy felismered e majd ha a megfelelő partner vetődik a látókörödbe.
30/F
"hogyan találod meg életed párját 4 milliárd közül? "
Honnan jött ide az az 500 millió földönkívüli? A Marsról?
két hét, két hónap, két év, ki tudja mikor jön. Inkább később a tuti, mint sűrűn hamar a katasztrofális.
Inkább nézd innen. Egyébként ahogy én emlékszem főleg az év elején baromira nem a csajozás kötött le, hanem hogy képes legyek felvenni a ritmust, egyetemi szintet. Majd jönnek a vizsgaidőszak utáni kieresztő bulik, vagy a vizsgára készülő csoportos tanulások, akkor esélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!