Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy fogom az egyetemen...

Hogy fogom az egyetemen 9564536 darab ember között megtalálni életem párját?

Figyelt kérdés

Elég visszahúzódó vagyok, most, hogy egyetemre járok, rengeteg körülöttem az ember, de kb úgy érzem magam, mint a lány ebben a számban: http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU

Igaz, van két lány, akivel jóban vagyunk, de egyébként úgy érzem magam az embertömegben, mint egy magányos (rohadtul magányos) kis sziget :(

Még soha nem volt barátom, az eddigi két hét alatt sem sikerült hímnemű egyedekkel felvennem kapcsolatot.

Attól félek, soha nem találok magamnak barátot :(

2013. szept. 11. 22:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kérdező te is ilyen visszahuzodó típus vagy,? tehát nem szeretsz eljérni sehova vagy csak nincs kivel, nem szereted a "vad" bulikat, stb stb stb... Én az vagyok fiúban:)Énis magányos vagyok, nekem nincsenek barátaim, se iskolában sm sehol, én nem szeretem a bulikat, tehát én se tudok sehol se ismerkedni. Nem is volt mégbarátnőm. 20/f ha gondolod írjál üzenetet.:)
2013. szept. 11. 23:45
 22/31 Balanus_concavus ***** válasza:
100%
Az egyetem nem erről szól, hanem arról, hogy folyamatosan részeg legyél, de mégis bírd teljesíteni a követelményeket. Ez a szépsége, s egyben a nehézsége is a felsőoktatásnak.
2013. szept. 12. 00:45
 23/31 anonim ***** válasza:
Így jártam anyátokkal:D
2013. szept. 12. 08:37
 24/31 anonim ***** válasza:

Csak az egyetemen akarod megtalálni?

Lehet hogy duguláselhárítóktól jön gy csávó akibe beleszeretsz, vagy egy lakodalomra leszel hivatalos ahol a vendégek közt találod meg azt a fiút...

2013. szept. 12. 09:27
 25/31 anonim ***** válasza:

Szerintem azért kulturáltan is lehet szórakozni egy-egy buliban és már bocsi, de nagy barom az, aki minden közösségi eseményt kerül ott. Lazulj már egy kicsit le.

Elmész ilyen alkalmakra, iszogatsz a csaj évfolyamtársaiddal és már is sokkal kevésbé fogod mereven látni ezt a témát, ismerkedsz, oda mersz menni bárkihez, aznap hero-nak érzed magad, aki bármire képes és pont. Másnap reggel karikás szemekkel mész az egyetemre kialvatlanul naés?

Éltanuló vagyok az évfolyamomon, ennyi néha még is belefér... Nem kell a saját hányásomból kirángatni és másnap simán felkelek és bemegyek az óráimra, de van társasági életem, vannak barátaim és van párom, emellett a tanulás is jól megy.

Csak olyan ne legyél könyörgöm, mint az egyik csaj nálunk a suliban. Jön-megy állandóan a pasiknak hízeleg. Már azért vakarják le, mert annyira lehet rajta érezni, hogy görcsösen rá van állva a témára, hogy én csajként menekülök a környékéről ha előjön ez az énje.

2013. szept. 12. 19:40
 26/31 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok bulizós, meg hámból kirúgós alkat. Egyszerűen nem érzem jól magam az ilyen helyeken és kész. Viszont nem szoktam soha a fiúk után futni meg mindenkinél bepróbálkozni (vagyis senkinél nem próbálkozok be)
2013. szept. 12. 21:34
 27/31 Balanus_concavus ***** válasza:
Nyomj be 1-2 italt, és lazulj!
2013. szept. 13. 09:37
 28/31 anonim ***** válasza:

Melyik egyetemre jársz amúgy? :-D

Nagy hiba, hogy kihagyod az egyetemi bulikat. Az unalmas és megfeszített előadások után épp ezek a bulik azok, amelyek a legalkalmasabbak arra, hogy az ember újabb ismerősöket szerezzen. Csak menj le egyszer, igyál egy kicsit, akár szaktársakkal is (lányokkal, ha fiúkkal még ez nem megy), odamentek valami társasághoz, és minden megy majd magától.

Esetleg valami öntevékeny kör nem érdekelne az egyetemen? Érdemes ilyenekhez is csatlakozni, ott pl. nem is feltétlenül kell bulizgatni, sokszor csak egy baráti hangulatú beszélgetésből, közös tevékenységből áll az egész.

Veszítenivalód nincs, lehetőséged számtalan van. Csak ne zárj ki minden lehetőséget, hogy "márpedig én nem bulizom", vagy hogy "márpedig én nem járok el sehova".

Csak egy kérdés: ki mondta, hogy ne menj? Te magad? Akkor mondj ellent saját magadnak, és igenis menj el! :-)

Sok sikert! :-)

2013. szept. 14. 01:37
 29/31 anonim válasza:

nem olvastam kommenteket, bocsi.

Szóval: én a gólyatáborban ismertem meg a pasimat, ott még abszolút nem foglalkoztam vele. aztán egyszer összetalálkoztunk egy buliba... :)

én a helyedben erősen elgondolkodnék, hogy bulizni járjak, vagy ne :) :) :)

2013. szept. 22. 12:42
 30/31 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, en is szellem vagyok!:)Amugy jah annak is van eselye h nem az egyetemen fogodmegtalalni...
2014. márc. 20. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!