Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy fogom az egyetemen...

Hogy fogom az egyetemen 9564536 darab ember között megtalálni életem párját?

Figyelt kérdés

Elég visszahúzódó vagyok, most, hogy egyetemre járok, rengeteg körülöttem az ember, de kb úgy érzem magam, mint a lány ebben a számban: http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU

Igaz, van két lány, akivel jóban vagyunk, de egyébként úgy érzem magam az embertömegben, mint egy magányos (rohadtul magányos) kis sziget :(

Még soha nem volt barátom, az eddigi két hét alatt sem sikerült hímnemű egyedekkel felvennem kapcsolatot.

Attól félek, soha nem találok magamnak barátot :(

2013. szept. 11. 22:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen... Ez majdnem Magyarország összlakossága... Melyik egyetemre is jársz te? o.O
2013. szept. 11. 22:51
 12/31 A kérdező kommentje:
A buli jó lenne, de nem járok bulizni. Meg még egy olyan srácot sem láttam, akinél azt éreztem volna, hogy ő az igazi... nem tudom, lehet, hogy rosszul látom a dolgokat és nem így kéne keresnem?
2013. szept. 11. 22:52
 13/31 anonim ***** válasza:

elég sokan jártok arra az egyetemre...oké értem.

de amúgy miért fontos az egyetemről összejönni valakivel?mert az kéznél van? nekem ez a hozzáállás nagyon mű.vetésforgó elmélet alapján mindenki összejön mindenkivel. vagy ha nem akkor egy adott csajt körbeadogatnak a srácot szakítás után...mi járhat ilyenkor a fiatalok fejében...

2013. szept. 11. 22:52
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem, nem az egyetemről akarok mindenféleképpen és kizárólagosan találni valakit. Csak mivel nem járok el sehova, másra semmi esélyem.
2013. szept. 11. 22:54
 15/31 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: már megbocsáss de ránézésből igen kevés esetben lehet jó következtetést levonni valakiről, hogy ő-e az igazi vagy sem...meg kellene ismerni kicsit az embereket, mielőtt az érzéseidre hagyatkozva végítéletet hozol. Meglehet kinézet után ha beszélgetsz vele, szénné szeretkezitek magatokat amíg a halál el nem választ a szeretettel megspékelve.
2013. szept. 11. 22:54
 16/31 anonim ***** válasza:
Egyetem nem jó, buli nem jó, utcán nem jó, neten nem jó. Akkor legyél egyedül-.-
2013. szept. 11. 23:04
 17/31 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogyan kéne belekezdenem. Ha nem csinálok valamit, semmi sem fog változni
2013. szept. 11. 23:18
 18/31 anonim ***** válasza:
Gólyatáborban kellett volna villantani a pinádat. Na sebaj, az első nagyobb bulin bepótolhatod.
2013. szept. 11. 23:22
 19/31 A kérdező kommentje:
Igen, voltak olyan lányok gólyatáborban. Én nem ilyen vagyok. Nem iszom le magam a sárga földig és nem fogok minden második fiúval csókolózni. Szerinted ezt kellett volna csinálni? Hát akkor kicsit másképp látjuk a dolgokat...
2013. szept. 11. 23:25
 20/31 Zakathol ***** válasza:

Próbáltál már tök semleges dolgokról beszélgetni az emberekkel? Előadás előtt/után "szia bocsi, tudnál segíteni, mert nem igazán értem, hogy a rugalmas robotkar pozícióirányításánál a D(s) hogy jön ki a hatásvázlaton?"

Ennyi.

2013. szept. 11. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!