Hogy fogom az egyetemen 9564536 darab ember között megtalálni életem párját?
Elég visszahúzódó vagyok, most, hogy egyetemre járok, rengeteg körülöttem az ember, de kb úgy érzem magam, mint a lány ebben a számban: http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU
Igaz, van két lány, akivel jóban vagyunk, de egyébként úgy érzem magam az embertömegben, mint egy magányos (rohadtul magányos) kis sziget :(
Még soha nem volt barátom, az eddigi két hét alatt sem sikerült hímnemű egyedekkel felvennem kapcsolatot.
Attól félek, soha nem találok magamnak barátot :(
elég sokan jártok arra az egyetemre...oké értem.
de amúgy miért fontos az egyetemről összejönni valakivel?mert az kéznél van? nekem ez a hozzáállás nagyon mű.vetésforgó elmélet alapján mindenki összejön mindenkivel. vagy ha nem akkor egy adott csajt körbeadogatnak a srácot szakítás után...mi járhat ilyenkor a fiatalok fejében...
Próbáltál már tök semleges dolgokról beszélgetni az emberekkel? Előadás előtt/után "szia bocsi, tudnál segíteni, mert nem igazán értem, hogy a rugalmas robotkar pozícióirányításánál a D(s) hogy jön ki a hatásvázlaton?"
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!