Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért nem akartok...

Lányok, miért nem akartok ismerkendi itt is például az olyan fiúakkal, akik ilyen szeretgetős típusok és kedvesek, miért utasítjátok el őket?

Figyelt kérdés
Például nem egy fiúnál olvastam a kérdse alatt, hogy a lányok tök elutasítaóak meg úgy bánnak vele, mintha valami rossz ember lenne csak, met mondjuk szeretne megölelni egy lányt meg. Tényleg ezek a rossz fiúk amenők, ezek szerint nekem is jól megkéne vernem a lányokat, hogy vonzódjanak hozáám? Mert én is kedves, udvarias fiú vagyok és mindig átnénzenk rajtam a lányok, de az ilyen rossz fiúkhoz meg ösztönösen vonzódnak. Elegem van már, hogy csak alfahímeknek lehet barátnője. Eddig csak úgy volt sikerem a lányoknál, ha én is ilyen rossz fiúként viselkdetme, de hát így sosem adhatom önmagam? Egy lány sem vevő egy kedves, érző szívű , családra vágyó fiúra?
2013. szept. 10. 21:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát eélg beteg lány lehet az, aki sosem akar majd gyereket meg családot, nekem ilyen nem is kéne. Nem arról van szó, hogy én ezt hirdetem, csak én majd szeretnék is, nekem fontos az is, nem csak a bulizás meg a cigizés meg shoppingolás kedves leányzó.
2013. szept. 11. 21:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézd, szerintem nem kéne véleményt mondanod a "betegségről" amíg nem ismered az okát. Én az ilyen ítélkező kevésbé értelmes medvebocsokat tartom betegnek.
2013. szept. 11. 22:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem el hamarabb ítélkezni a másik felett... De mit is várhatok, manapság minden rends lány foglalt úgy ltászik és mivel több a fiatal kan, mint a nőstény, így szívás az élet.
2013. szept. 11. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!