Lányok, miért nem akartok ismerkendi itt is például az olyan fiúakkal, akik ilyen szeretgetős típusok és kedvesek, miért utasítjátok el őket?
Nagy bajban vagy,ha azt gondolod,az a kemény srác,aki veri a nőjét.Engem majdnem megölt,úgy megvert és megrugdosott a volt barátom,és az emberek el sem tudják ezt hinni róla,olyannyira udvarias és előzékeny a kis cukifalat mindenkivel.Bezzeg otthon őrjöngött a négy fal közt.
Ne általánosíts,nézd meg a mostani "alfahímeket" :D A lányok igenis kedvességre vágynak,legalábbis a legtöbbjük,csak rossz helyen keresgélsz,ez lehet az oka.Érettebb,felnőttebb lányokkal kezdjél,és hátha.:)
El vagy tévedve picinyem.
Az hogy valaki szeretgetős, és az, hogy valaki nőverő, ég és föld. Tudod van az a típus is, aki nem bántana egy lányt, de nem veszi fel a női bújós szerepet, nem az a nyáltengerben csónakázó szirupköpő. Na, én ezt a fajtát keresem.
Egyébként meg de, add önmagad, de azét én átgondolnám, hogy ha ennyire nem jön be valami, ott akkor lehet a te módszered a gázos. Nem tudom hány éves vagy, én 22, de a korombeliek falnak futnak az olyan pasiktól, akik nyáladzanak, családot akarnak alapítani, házasságot tervezgetnek, tehát azt érzik, hogy a párjuk rájuk telepszik.
Én meg felteszek neked egy kérdést.
Mi férfiak sem vagyunk kivételek. Elutasítunk ronda és kövér lányokat még akkor is, ha kedvesek és jó a humorérzékük is.
Elötem szólonak teljesen igazat adok. Most nem azert hogy hirdesem magam, de ki nem álhatom az olyan fiúkat akik bunkoskodnak a lányokat, mert azt hiszopik az a jó néhany csitri meg bukik is a hülyeségre. -.-''
Egy normális meg észnél levő lánynak érzelem, törödés, kedvesek, oda figyelés, bizalom kell. Nekem mondjuk ezek az alapok. :)
Olyan helyen keresgélj ahhol szeretetre vágyó lanyok vannak. Azok merre vannak nem tudom sajna azt nem tudom meg mondani. :/
De sok sikert, remelem találsz magadnak olyat akit szeretnel
17L
#9 Bocsi, de alig szoktam kérdésekre válaszolni. Ez egy kivételes eset volt.
Sztem meg te vagy a szánalmas, mert a kerdező kicsit sem arra volt kíváncsi, hogy tudsz interneten beszolni bunkó modon másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!