Mit tehetnék a túláradó szeretgetős vonásaim ellen, normális-e ez egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nem bírom ki, hogy ne ölelgetssek, puszilgassak, szeretgessek egy lányt már első talin, ha szimpinek is találom és külsőre is bejön nekem. Egyszerűen muszáj megfognom a derekát, ölembe ültetnem meg csókolóznom vele, de szerintem ez már túlzás, mert folyton ezt tudnánk csinálni, több órán keresztül is akár! Csak ott ülne az ölembe a lány, ölelgetneénk egymást, köben csókolóznánk és ott lennénk egymásnak, másra nem is gondolva, figyelve csak Én és Ő vagyunk. Legutóbb is ezt csináltame egy lánnyal, nem ellenkezett, de még sosem kérdeztem igazából, hogy a lányok szeretik-e ezt egyáltalán, általában rám hagyják, hogy azt csináljak velük, amit akarok, akkor csókolózunk, amikor én akarom. Már a gondolattól is bepörgök, ha arra gondolok, hogy újra itt van egy lány a karjaimban. Muszáj valakit szeretgetnem! *-*2013. aug. 22. 15:05
1/4 anonim válasza:
Biztos van olyan lány akinek ezt tetszik.
2/4 anonim válasza:
Mindenkit szeretgetsz? Bárcsak a barátom is ilyen szeretgetős lenne velem :/
3/4 anonim válasza:
Addig jó,amíg ezt "ki nem ölik" belőled. Utána már nehezen lesz őszinte a kapcsolat. :) Ha egy lánnyal tervezed ezt,hosszútávra,szerintem iszonyat édes,de ha csak úgy,az érzésért,hát az már más tészta.:D Én mondjuk az utóbbi időben nem vagyok egy romantikus lélek(sok dolog közrejátszott),egyesek szerint túl nagy falakat építek magam köré,de azért egy ilyen (ha tényleg őszinte az egész) lehet,megtörné a jeget.:D
sokan fognak emiatt leb_zizni,vagy valami,ne törődj vele. Jobb,ha ilyen vagy,csak ne olyan nyíltan,mert rengetegen vissza tudnak élni vele(és ezzel visszaérkeztünk a "sztori" elejére :D)
4/4 anonim válasza:
Valakit ezzel meg lehet fojtani és az sem mindegy hány évesen viselkedsz így. Férfiként már fura. Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!