Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális lányok azt hiszik, hogy rossz fiú vagyok. Mit tegyek ez ellen?
22 éves múltam. Többször hallottam vissza, hogy első benyomásra rossz fiúnak gondolnak. Pedig nagyon nem vagyok az. Sose bántanék meg senkit, nem használnék ki senkit és komolyan gondolkodom kapcsolati téren is. És ehhez mérten aranyos, normális lányok felé közeledem.
Ők viszont elutasítanak, amiatt mert én csak kihasználnám őket (szerintük). Emiatt nem is igazán volt még kapcsolatom. A legutóbbi is 1 hónap körül azt gondolta, hogy én játszok a lányokkal, meg minden buliban mást szedek össze. Így megóvta magát egy "kudarctól". Közben sose volt még egy éjszakás kavarásom se!
"Meglátok egy alul öltözött csajt, akkor nem az jut az eszembe, hogy egy szende szűz, hanem hogy egy ordas ribanc."
Ez most ,h jött ide? :D
Az első benyomás gyanánt jött ide. Sokan nem értik, mire gondoltam az első benyomás kapcsán.
Nem vagyok túl jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!