Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most komolyan. Mit csináljak,...

Most komolyan. Mit csináljak, mi a gond?

Figyelt kérdés

Igazából annyi az egész, hogy most vagyok 2.hete a suliban, és egy fiúval pénteken váltottam pár mondatot. Aztán hétfőn gyakszim volt, és leült mellém, beszélgetett velem, piszkált, meg ilyesmik. Aztán megkérdezte hogy el-e megyek vele a plázába a barátnőjével.(mármint olyan barátnő,hogy haver). Beleegyeztem, kint megvártak és elmentünk. Beszélgettünk meg minden. Elmondta hogy majd ìr facebook-on. Erre este rámìr hogy bejövök neki, meg hogy meg szeretné próbálni velem. Mondom oké, amúgy is helyes vagy csak patis, de mindegy. (ezt nem irtam mondjuk le neki) aztán este meg már a szivecskéket küldözgette, én meg a nagy jószìvűségemmel nem akartam megbántani, így én is vissza irtam neki egyet. Bár nem akartam. Mert nem ismerem meg semmi. Erre ma kihívott a szünetekbe hogy menjek ki vele beszélgetni.(hozzáteszem, nincs soha nagyon témánk) most sem volt nagyon. De utolsó órán leveleztünk, hogy mert meg akar csókolni,meg hozzámbujni meg ilyesmik. Elmentünk suli után a mekibe 3-an, amíg az egyik srác kikerte a kajákat meg akart csókolni. De én nem akartam. Odahajolt hozzám, és nyitotta a száját, erre én elhuzódtam, mert...1 az, hogy alig beszéltem vele eddig néhány mondatot és ő meg már ilyeneket akar velem művelni. 2 az, hogy hirtelen azt sem tudotam hogy hogy csináljam miképp csináljam 3 meg az, hogy tök hülyén éreztem magam. Idiótának. Hibásnak.

Ez miért volt hogy nem csókoltam vissza? Amúgy ilyenkor érezni kéne valami lepkéket a gyomromban?:D mert semmi nincs. Csak ha hozzáér a csìpőmhöz. Ez nagyon gáz. Nem vagyok felkészülve, vagy mi az isten? De szájrapuszit azt adok neki. De mást nem merek. Vagy nemtudom. De hülyén érzem magam. És mivel ő az egyik menőgyerek az osztályba, félek hogy holnap mindenki erről fog beszélni. Bár ezt az a fiú is elmondta, akiről beszélek nektek, hogy számìtsak rá, hogy holnap mindenki erről fog beszélni. Nem akarom. De ez a csokosjelenet idegesit. Nagyon. Szóval?:S

14/L

2013. szept. 10. 16:49
1 2
 11/13 xKakashix ***** válasza:

*meg nem is szeretsz

kicsit elírtam :D

2013. szept. 11. 17:15
 12/13 A kérdező kommentje:

így mellékesen elmondom nektek, hogy miután (igen könnyen,de hosszadalmas undorral) szakítottunk, másnap már egy másik lánynak irogatott ilyeneket, és össze is jöttek, de mivel a csajnak nem jött be nagyon ez a gyerek, ő is szakított vele (de mindenkinek azt monda hogy ő szakított nem a lány.) aztán a harmadik lánynak is ugyan ezeket irogatta, más nap meg már láttam hogy majdnem a lány lyukábavan az ujjai, annyira 'fogta' a seggét. aztán mikor ezzel a leánnyal is szakított (itt is a lány szakított, de azt mondta mindenkinek hogy ő szakított...) az egyik órán elkiáltotta magát amikor csend volt, hogy : ' a faszomat is már, akarok egy nagyot dugni'

kész vicc ez a gyerek :D

2014. jan. 15. 08:49
 13/13 anonim ***** válasza:
de kis buta naivak ezek a kislányok... :/
2014. jan. 16. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!