Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gond lehet abból, hogy konyhatündért, háziasszonyt játsszok, ha jön a barátom hozzánk?
Ha a barátod is tudja hogy Te csinálod és tetszik neki akkor tartsd meg jó szokásod és megyek én is enni ha lehet^^
Nem fog ettől fog megfásulni a kapcsolat... bnőd biztos az a mit eszünk rendeljek pizzát típus :D
Neked vna igazad.
Én imádtam ezért az exem. Egy finom vacsora, frissen mosott rendezett ágynemű, meg úgy alapjában az igényesség, tisztaság nálam abszolut favorit. Érezni lehet h várnak, törődnek velem. Ha a barátod ezt megunja akkor idióta. Ettől még lehet vadul dugni, vagy éppen érzékien szeretkezni, kirándulni, színházba menni vagy éppen amihez kedvetek van. Nem ettől fog elmúlni a szerelem hanem ha más területen laposodtok el. Ez a gondoskodás, odafigyelés nagyon nagy plusz amit én sajnos már szinte egy lányban sem látok. Úgyhogy ne akarj változni. Komoly kapcsolatra vagy teremtve és ezt mindig lesz aki értékeli hiába mondanak mást az emberek.
Irigylem a barátodat, komolyan.
Különben hány éves vagy, ha nem titok?
22/f
ne hallgass a barátnődre,csak irigykedik rád
(én párom nemhogy unja,hanem élvezi,hogy fözök neki,sőt,egy ideje együtt főzünk,és nem ritka hogy miközben nyujtom neki a kajá a fakanálon,ő már máshova nyulkál...:D)
Köszönöm a válaszokat!
20 éves vagyok. Egyébként a barátom is ilyen. Bár ő nem főz, de a reggelit mindig ágyba hozza, vacsorára is terülj-terülj asztalkámat varázsol mindig. Szóval ő is kényeztet engem. Csak ő akkor, amikor náluk vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!