Most komolyan. Mit csináljak, mi a gond?
Igazából annyi az egész, hogy most vagyok 2.hete a suliban, és egy fiúval pénteken váltottam pár mondatot. Aztán hétfőn gyakszim volt, és leült mellém, beszélgetett velem, piszkált, meg ilyesmik. Aztán megkérdezte hogy el-e megyek vele a plázába a barátnőjével.(mármint olyan barátnő,hogy haver). Beleegyeztem, kint megvártak és elmentünk. Beszélgettünk meg minden. Elmondta hogy majd ìr facebook-on. Erre este rámìr hogy bejövök neki, meg hogy meg szeretné próbálni velem. Mondom oké, amúgy is helyes vagy csak patis, de mindegy. (ezt nem irtam mondjuk le neki) aztán este meg már a szivecskéket küldözgette, én meg a nagy jószìvűségemmel nem akartam megbántani, így én is vissza irtam neki egyet. Bár nem akartam. Mert nem ismerem meg semmi. Erre ma kihívott a szünetekbe hogy menjek ki vele beszélgetni.(hozzáteszem, nincs soha nagyon témánk) most sem volt nagyon. De utolsó órán leveleztünk, hogy mert meg akar csókolni,meg hozzámbujni meg ilyesmik. Elmentünk suli után a mekibe 3-an, amíg az egyik srác kikerte a kajákat meg akart csókolni. De én nem akartam. Odahajolt hozzám, és nyitotta a száját, erre én elhuzódtam, mert...1 az, hogy alig beszéltem vele eddig néhány mondatot és ő meg már ilyeneket akar velem művelni. 2 az, hogy hirtelen azt sem tudotam hogy hogy csináljam miképp csináljam 3 meg az, hogy tök hülyén éreztem magam. Idiótának. Hibásnak.
Ez miért volt hogy nem csókoltam vissza? Amúgy ilyenkor érezni kéne valami lepkéket a gyomromban?:D mert semmi nincs. Csak ha hozzáér a csìpőmhöz. Ez nagyon gáz. Nem vagyok felkészülve, vagy mi az isten? De szájrapuszit azt adok neki. De mást nem merek. Vagy nemtudom. De hülyén érzem magam. És mivel ő az egyik menőgyerek az osztályba, félek hogy holnap mindenki erről fog beszélni. Bár ezt az a fiú is elmondta, akiről beszélek nektek, hogy számìtsak rá, hogy holnap mindenki erről fog beszélni. Nem akarom. De ez a csokosjelenet idegesit. Nagyon. Szóval?:S
14/L
Még túl fiatal vagy az ilyen dolgokhoz de ha már ez történt most sz@rd le magasról a fejét mert nem birod és ez már ebből kiderült az meg hogy erről fognak beszélni egy dolog de egy idő után már nem lesz téma.
Amúgy megsúgnám neked hogy az ilyen pasik később lefektetnek és tovább állnak és ha most nem tanulod meg kezelni őket sok csalódás fog érni a jövőben.
Hát hülye vagy! Már bocsi... :DD Vagyis nem veszed észre, hogy a srác nem akar tőled semmit, csak testiséget? Ma még csókolni akar, holnap meg már dugni!
Jól tetted, hogy nem csókolóztál vele! Aki igazán akarna téged, az nem a csípődet fogdozná elsőnek, hanem szeretné, ha megismernétek egymást úgy igazán! És figyelne rád... nyilván az ilyen testiség is hozzátartozik a dologhoz, és biztos vagyok benne, ha valaki normális tempóban, rád is odafigyelve közeledne, akkor te is igazán kívánnád a csókot! :)
Ez a fiú nem ilyen, ne találkozz vele többet! Biztos vagyok benne, hogy nem fogja ennyiben hagyni, és el akarja majd hitetni veled, hogy ő aztán nem olyan meg stb... NE HIGGY NEKI! Nem érdekled őt, csak a tested!
Ha nem tudod magadat adni mellette és konkrétan félsz tőle kicsit, legalább is nekem ez jött le, akkor sok értelme nincs ennek a kapcsolatnak. :D
Amúgy ezt ő mondta konkrétan, hogy: Számíts rá hogy erről fognak beszélni a suliban? Ez a gyerek nem egy kicsit "kabbe a fa*zom"? :DD
Nem bántásból csak ilyet kijelenti....nah mind1.
Szval ezek alapján egyáltalán nem illetek össze, és ha szerintem nem akarsz csalódni, akkor te szakíts vele előbb. :)
19/F
És nagyon helyes volt, hogy nem csókoltál vissza.
Az ilyen emböc legközelebb már kefélni akar, szval szerintem felejtős.
Sok értelmes, rendes srác van, ami ez rá nem vonatkozik :D
Úgyhogy hajrá...
4. En azt Tudom hogy az vagyok.:D Deeee, ez nekem feltunt,gondoltam ra, de kozbemondogatja hogy..ahh mindegy ennek semmi koze nincs hozza. Én ugyan ezen voltam, irtam neki, hogy ' de kb 2-3 napja ismerjuk egymast, es szerintem eloszor meg kene ismerkednuuuuuuuuuuuuuuuunk' erre visszairta, hogy majd idokozbe megismerjuk egymast.
5. Igeeen, felek tole, de tenyleg csak egy kicsit :D
Igen ő mondta.....:D de az az egy bajom van, hogy en gec*kedvesvagyok, es nem szoktam,nem szeretek embereket megbantani.:/
koszi mindenkinek, ugylatom mindenki azon a velemenyen van...:D
HAZUDIK!! Miért nem látod? :/
Annyira egyértelmű! Én 21f vagyok. Teljesen nyilvánvaló a leírásodból, hogy csak hülyít a srác! Szexre hajt, ennyi!
Én azt mondom ne nagyon hidd el neki, mondani mindent lehet :D
Igen az lejött hogy te ilyen kis kedves alkat vagy és nem szólod le, meg is szeretsz gondolom visszautasítani embereket. Ezzel nincs baj, csak miközben neked nagyon jó a személyiséged, a srácnak nem, és akkor szépen fejeztem ki magam :D
Ezért mondom azt, hogy lépj előbb te a saját érdekedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!