Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Segítség, fiú kérdés. Mit...

Segítség, fiú kérdés. Mit érezhet?

Figyelt kérdés

Nyáron találkoztam vele.

Szallagavatóra mást kért fel, akivel szintén akkor találkozott, mint amikor velem

Heti 2x minimum 1 órát chatelünk-de vna, hogy heti 1x, 3 órát... (telefonja nincs)

Ma fogta magát és rámírt(erre vártam, mert minidg én kezdeményetem): "most én írok rá, hogy érezd a törődést"

Kiöntötte a lelkét, hogy mennyien bántják az osztályában és milyen ideges és rosszul érzi magát(elég bőven kifejtette). A termembe nem tud eljönni, mert külön emeleten van és fáj a lába, és nem szabad sokat járnia.

Azután mondta, hogy ebédelhetnénk együtt holnap(a suli első hetében osztálykiránduláson volt, tehát nem találkoztunk). Megkérdeztem, mikor ebédel, váalszolt, aztán egyszercsak hirtelen lelépett, számítógépes játékot játszani (imádja ajátékot és egész nyáron azzal játszik, ha nem olvas, vagy netezik)

És ennyi volt a mai beszélgetés.

Érezhet valamit, vagy csak barát?

Ő végzős, én 10.-es lány vagyok

Előre is köszönöm a válaszokat

2013. szept. 9. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
kedvel, de akkora kocka, hogy a játék fontosabb. sajnálom
2013. szept. 9. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
nagyon jolehet az a játék ha egy csajnál fontosabb.
2013. szept. 9. 19:46
 3/8 anonim válasza:
véleményem szerint éppen a kettő között, de ha így folytatjátok és egyre közelebb kerülsz hozzá, akár sokkal több is lehetsz neki egy barátnál.
2013. szept. 9. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel játszik?

Amúgy az szomorú, ha fontosabb neki a játék.

2013. szept. 9. 19:47
 5/8 anonim válasza:
csak ne eröltess semmit mert az elrontja az egészet! hagyd hogy magától történjen minden
2013. szept. 9. 19:50
 6/8 A kérdező kommentje:

én megértem, hogy elment játszani, nagyon ki van borulva, pedig nagy tűrőképességű és kedves, aranyos fiú

LOL-ozik

2013. szept. 9. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Valamiért sejtettem, hogy LoLról lesz szó :D

Mondd meg neki, hogy próbálja ki a HoN-t is. Én is mostanában kezdek áttérni oda LoLról és sokkal szórakoztatóbb :D

Bár ez nem segít neked :P

2013. szept. 9. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ő nem tud menni a termedbe, miért nem mész te az övébe? Ha sokan bántják az osztályba, gondolom haverjai se lehetnek sokan, és az ilyenek annak is örülnek, ha egyáltalán valaki barátkozik velük. Na, a lényeg az, hogy előbb barát akar lenni, és utána szerintem ráakar térni a "komoly" kapcsolatra. Mondjuk ha elmegy LOL-zni, ahelyett, hogy veled írna, hát nem tudom... lehet arra vár, hogy te is LOL-oz. XD
2013. szept. 9. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!