Segítség, fiú kérdés. Mit érezhet?
Nyáron találkoztam vele.
Szallagavatóra mást kért fel, akivel szintén akkor találkozott, mint amikor velem
Heti 2x minimum 1 órát chatelünk-de vna, hogy heti 1x, 3 órát... (telefonja nincs)
Ma fogta magát és rámírt(erre vártam, mert minidg én kezdeményetem): "most én írok rá, hogy érezd a törődést"
Kiöntötte a lelkét, hogy mennyien bántják az osztályában és milyen ideges és rosszul érzi magát(elég bőven kifejtette). A termembe nem tud eljönni, mert külön emeleten van és fáj a lába, és nem szabad sokat járnia.
Azután mondta, hogy ebédelhetnénk együtt holnap(a suli első hetében osztálykiránduláson volt, tehát nem találkoztunk). Megkérdeztem, mikor ebédel, váalszolt, aztán egyszercsak hirtelen lelépett, számítógépes játékot játszani (imádja ajátékot és egész nyáron azzal játszik, ha nem olvas, vagy netezik)
És ennyi volt a mai beszélgetés.
Érezhet valamit, vagy csak barát?
Ő végzős, én 10.-es lány vagyok
Előre is köszönöm a válaszokat
Mivel játszik?
Amúgy az szomorú, ha fontosabb neki a játék.
én megértem, hogy elment játszani, nagyon ki van borulva, pedig nagy tűrőképességű és kedves, aranyos fiú
LOL-ozik
Valamiért sejtettem, hogy LoLról lesz szó :D
Mondd meg neki, hogy próbálja ki a HoN-t is. Én is mostanában kezdek áttérni oda LoLról és sokkal szórakoztatóbb :D
Bár ez nem segít neked :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!