Miért van az hogy állandóan ir nekem facen? Szerintetek mit erezhet irantam?
Figyelt kérdés
18 eves fiu vagyok.na szoval 2011 novemberében ismertem 21 eves/ lanyt ugyanabba a suliba jartunk. sokszor osszefutottunk a folyoson koszontem neki, aztan elkezdtem vele beszelgetni. elhivtam moziba kiszogeztem h mas is johet nem muszaj kettesben, nemet mondott 2 honapig se kep se hang nem beszeltunk aztan ujra elkezdtunk dumalni facen megbeszeltuk h talizunk elmegyunk a sotet lovag felemelkedesre :-D ez volt de ö be pasizott mikozbe lement a balcsira , mondtam neki hogy nem baj e hogy a tesoimmal megneztem a filmet?? azt. mondta h szemetseg volt tolem. utana kesobb mondtam neki h mas filmre uljunk be de a baratja nem engedte meg szoval nem tom miert sirankozott nagyjabol mindennap ir a csaj mindent elmondott nekem allandoan nekem ontiki a szivet nemreg szakitottak mert a baratja haromszor megcsalta de adott neki meg egy eselyt. en nemreg elmondtam a csajnak h szerelmes voltam bele de nem mondott semmit. MI A VELEMENYETEK? UI: NEGYSZER TALIZTAMM VELE MINDIG ASULINAL. ES MINDIG MEGAJANDEKOZTUK EGYMAST :-D2013. jún. 26. 01:48
1/8 A kérdező kommentje:
hogyan vehetném le a lábarol? mit csinaljak segitsetek :)
2013. jún. 26. 01:53
3/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kartevok__4511539-perv.. <---- erre a kérdésemre szeretném a választ!
5/8 anonim válasza:
18 évesen megtanulhatnál csajozni
6/8 A kérdező kommentje:
eppen ezert tettem fel ezt a kerdest. nem lehet mindenki tokeletes
2013. jún. 26. 02:06
7/8 Lakatos Facebook válasza:
Szerintem azt várná, hogy elhívdd valahova és nyíltan jeleznéd felé, hogy mennyire kívánod és szeretnél vele együtt lenni. Pl. megsimogatod a haját, a combját, a fenekét utána megcsókolnád, hazavinnéd és utána boldoggá tennéd. Azt várja, hogy végre férfi legyél ne csak a facebook-on írkáljjál neki. Próbáldd meg ezt, sztem tuti nyersz.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a normalis valaszt
2013. jún. 26. 02:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!