Mit tegyek? Van egy fiú, aki állandóan írogat, de én.
Figyelt kérdés
Egy kicsit szerintem értelmileg visszamaradott fiúról van szó. Régebben(kb. két hónapja) együtt jártunk különórára, ott ismertem meg. 5-en voltunk a különórán. A srác elég fura, ezért a többiek kerülték, nem szóltak hozzá egyáltalán. Ha odament hozzájuk ez a fiú, akkor elmentek, otthagyták. Egyszer hozzám is odajött, de én normális voltam vele, azaz válaszoltam a kérdéseire, beszélgettem vele pár mondat erejéig, kedvesen, nem gorombán. Csak 5* voltam ezen a különórán, többet nem jártam és azóta írogat nekem facebookon(ő jelölt be)...találkozni akar velem, minden nap ír, randira akar hívni(nem mondta, de tudom, célozgatott rá). Mondtam neki, hogy van barátom, meg minden, de nem hagy békén....szemétség tőlem, de leakarom rázni...én semmit nem akarok tőle, csak kedves voltam vele, ennyi...és ő ezt úgy értelmezte, hogy nekem bejön...pedig kicsit sem! Segítsetek! Mit tegyek?2013. jún. 19. 17:48
1/12 anonim válasza:
Őszintén mondd el neki, hogy nem jön be és kérd meg, ne írjon mert zavar.
2/12 anonim válasza:
Légy őszinte végre! Valld be, hogy nektek lányoknak csak a külső számít és ő nem helyes, ezért esélye sincs nálad.
3/12 anonim válasza:
Add meg a facebookját és belinkelem neki ezt a kérdést.
4/12 A kérdező kommentje:
De ez így nem nyers, bunkó kicsit? Minden alkalommal elmondom neki, hoyg van barátom..kérdezgetett a vele való kapcsolatunkról és mindig egyszerűen mondtam neki, hogy nagyon jó, imádjuk egymást...ebből miért nem lehet érteni? :(
Az a baj, h nem direktbe mondja, h bejövök neki, csak célozgat rá..
2013. jún. 19. 17:52
5/12 A kérdező kommentje:
2, köszi, de...
te összejönnél egy értelmi fogyatékos lánnyal, azért mert ő beléd van zúgva? És most "lett" egy barátom, akivel jól megvagyunk..
2013. jún. 19. 17:53
6/12 anonim válasza:
Ne bunkó legyél, csak őszinte. Írd meg neki, hogy úgy vetted észre, ő többet akar, és ezt te nem tudod viszonozni és kérd meg, ne írjon. Ha azt mondja, hogy nem akar tőled semmit, akkor is mondd neki, hogy ne írjon többet.
7/12 A kérdező kommentje:
Oké, akkor megírom neki...remélem, hogy megérti és nem zaklat többet :(
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2013. jún. 19. 17:55
8/12 anonim válasza:
Jól beszólsz neki, hogy szűnj már meg, takarodj te bunkó, aztán letiltod.
9/12 anonim válasza:
Á,ez csak égeti a furákat...Én is fura voltam/vagyok,de nem került soha senki,és nem zaklattam senkit...
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó.....á, inkább hagyjuk is...
2013. jún. 20. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!