Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Van egy fiú, aki...

Mit tegyek? Van egy fiú, aki állandóan írogat, de én.

Figyelt kérdés
Egy kicsit szerintem értelmileg visszamaradott fiúról van szó. Régebben(kb. két hónapja) együtt jártunk különórára, ott ismertem meg. 5-en voltunk a különórán. A srác elég fura, ezért a többiek kerülték, nem szóltak hozzá egyáltalán. Ha odament hozzájuk ez a fiú, akkor elmentek, otthagyták. Egyszer hozzám is odajött, de én normális voltam vele, azaz válaszoltam a kérdéseire, beszélgettem vele pár mondat erejéig, kedvesen, nem gorombán. Csak 5* voltam ezen a különórán, többet nem jártam és azóta írogat nekem facebookon(ő jelölt be)...találkozni akar velem, minden nap ír, randira akar hívni(nem mondta, de tudom, célozgatott rá). Mondtam neki, hogy van barátom, meg minden, de nem hagy békén....szemétség tőlem, de leakarom rázni...én semmit nem akarok tőle, csak kedves voltam vele, ennyi...és ő ezt úgy értelmezte, hogy nekem bejön...pedig kicsit sem! Segítsetek! Mit tegyek?

2013. jún. 19. 17:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek tisztelt kérdezö én a helyedben letiltanám a facebookon az ismeröseim közül ha egyszer megmindtad neki nem akarsz töle semmit. Én megértelek megsajnáltad öt amiért senki se akart vele szobaállni az értelmi fogyatékosság miatt de vigyáz lehet nem annyira értelmifogyatékos és tönkreteszi a kapcsolatod.
2013. jún. 23. 15:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megértesz! :)

Azóta már írtam neki, elmondtam nyomatékosan, hogy semmit nem akarok tőle, van barátom és, hogy az lenne a legjobb, ha nem írna rám többet. Nem válaszolt rá, de azóta nem is írt...kicsit szégyenlem magam és sajnálom, hogy ilyen durva voltam vele, de legalább vége van. Neki is rossz, ha reménykedik hiába, nem? Mindegy, vége. Remélem, hogy ő is rátalál majd a szerelmére.

2013. jún. 23. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!