Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon mit érezhet irántam?

Vajon mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel egy hónapja ismerkedünk. Az a problémám, hogy néha rideg, néha pedig flörtöl velem és nem értem, hogy mit akarhat tőlem. Néha csak így köszön el: megyek, szia! Lehet, hogy túlreagálom, de most mit kéne tennem? Beszéljek vele? Akkor abból csak valami kínos társalgás lesz. Nem akarom azzal sem letámadni, hogy: Mit akarsz tőlem?

Segítsetek!

2013. júl. 2. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:

hivd el valami kávézóba és beszéljétek meg. Ennyi adatból nem mondhatunk semmi tutit. Lehet, hogy nem tud udvarolni ,vagy csak beleunt abba hogy soakt kell jopofiznia hogy megfektessen.

Vagy valami pszichés baja van, bármi lehet. A legtisztább ha ketten megbeszélitek. És figyelj oda nehogy átverjen. :)

2013. júl. 2. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyértelmű szerelem, más nem igazán lehet. Ez az, ha valami akkor ez lesz az.
2013. júl. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!