Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek érezhet valamit...

Szerintetek érezhet valamit irántam vagy csak bír?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki nagyon tetszik..Egész nap rá gondolok,vele álmodok,hogy együtt vagyunk..Meg minden.

Az én legjobb barátnőm és az ő legjobb barátja járnak,úgyhogy szoktunk négyesben járkálni sörözőbe,pizzázóba.1 hónapja vagyunk körülbelül tök jóba.Amikor már annyit ittunk,hogy egész jó volt a hangulatunk,akkor már ölelgetett is meg puszilgatott. Az utolsó találkozásunknál egész este azzal hülyéskedett,hogy ma este jön hozzám,és nem részletezi,hogy mi lesz ott..szóval így hülyéskedtünk.:DD Aztán azóta az este óta négyszer beszélgettünk neten.De utoljára kb. egy hete beszélgettünk,ő nem ír..Én meg nem akarok nyomulósnak tűnni,úgyhogy inkább nem írok,inkább várok a következő találkozóig. Plusz azóta mindennap lájkolgat nálam egy csomót..mintha ezzel üzenne valamit..De nem hiszem,nem akarok hülyének tűnni..:D

Szóval szerintetek én is bejövök neki?Vagy csak haverként kezel?

Ő 17 éves fiú,én 16 éves lány.:)

2013. szept. 7. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:

(SZERINTEM) bejössz neki! :) De ha mindenkivel így viselkedik akkor valószínű csak haverként gondol rád. Lehet, hogy azért nem ír neked facebookon mert félénk vagy ilyesmi :)

De mindenesetre, sok sikert! :)

2013. szept. 7. 15:04
 2/4 anonim válasza:
neked kéne írnod neki, mert így lehet ebből nem lesz semmi.
2013. szept. 9. 17:44
 3/4 anonim válasza:
elsőnek csak kérdezd meg hogy "mizu?" meg hogy "hogy van?" és szépen alakulni fognak a dolgok. :)
2013. szept. 9. 17:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Azóta alakult a dolog,és volt szájra puszi..Mondta,hogy csókolózzunk..de részeg volt,és én nem akartam..ezért most szerintem haragszik rám,mert ráírtam másnap,és flegma volt...

Szerintetek most azt hiszi,hogy végleg visszautasítottam vagy lehet még valami?De az is lehet,hogy szégyenli magát a történtek miatt..Vagy ilyen hisztis srácot hagyjak a fenébe?

2013. szept. 17. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!