Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazodom ki rajta. Mit érezhet irántam?
Figyelt kérdés
Februárban megismertem egy fiút.2 hónapig ismerkedtünk,sokat találkoztunk, minden rendben ment. Úgy döntöttem nem várok tovább és megkérdezem hogy akkor mi a helyzet velünk.Először nem válaszolt, majd azt mondta hagyjam alakulni a dolgokat.Egy újabb hónap után megint megkérdeztem, mert én már szerelmes voltam belé és úgy döntöttem vagy lezárom ezt vagy döntsön.Nem kaptam semmi választ így otthagytam egyedül a házunk előtt.Végül kibékültünk, úgy döntöttünk barátok maradunk de azóta is úgy viselkedik velem mintha nem barát lennék. Azt mondja hiányzom neki ha nem vagyok vele, sokszor említi hogy milyen jó lenne ha ott lennék most mellette és megölelném.Ő hozza fel mindig hogy találkozzunk. Szoktunk is. Átbeszéltük a történteket és azt mondta hogy lehet magától a kapcsolat dologtól félt. (előttem egy hosszú kapcsolata volt, és a lány hagyta ott). Bárki ha lát minket azt hiszik együtt vagyunk tehát nem csak én látom úgy hogy közeledik mégsem szeretne semmit mert állítása szerint kedvel, és imád velem lenni de nem alakult ki benne semmi olyan érzés.De akkor mégis miért kedveskedik nekem, miért bókol, miért viselkedik úgy mint aki meg akar hódítani? Összezavarodtam és nem értek semmit.2013. júl. 5. 21:31
1/1 anonim válasza:
Ne is akard őket megfejteni..kiismerhetetlen taktikás mind..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!