Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit irántam?
Figyelt kérdés
Van egy férfi 40 feletti, én 36 éves vagyok.
Nem beszél érzelmekről, soha nem is beszélt, ő ilyen...
Éppen ezért sosem tudom hogy hányadán is állunk..
Én beleszerettem.. Próbálom elszúrni a viselkedéséből az érzelmeit, de ez olyan nehéz...
Ha együtt vagyunk, figyelmes, kedves, érzéki, előzékeny..
De soha nem mond semmit az érzelemiről csak olyanokat, hogy gyönyörű vagyok és hogy minden jó velem..
Mit gondoltok, lehet ebből egy egészséges kapcsolat?
Én nem akarom felhozni az érzelmeimet éppen az Ő szótlansága miatt. Félek, hogy Ő nem így érez és ezért nem mondja.
2013. júl. 5. 13:28
2/2 anonim válasza:
Amúgy szerintem bír téged, én sem szeretek érzelmekről beszélni, pont ezért tudom, hogyha azt mondom egy nőnek, hogy gyönyörű, akkor az úgy is van és tetszik a lány, nem szoktam ilyesmivel csak úgy dobálózni mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!