Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érezhet irántam valamit, vagy csak a határtalan naivitás beszél belőlem?
A történetem kicsit bonyolult, de azért aki figyelmesen végigolvassa, az meg fogja érteni. :)
Tehát, van egy aranyos lány az osztályban, aki már eléggé tetszik egy ideje (még nem vagyok belé teljesen szerelmes, de ez szerintem csak idő kérdése). Szóval van ez a lány, akinek a baráti köre eléggé különbözik az enyémtől: én elvagyok a saját kis társaságomban, ő viszont szinte mindig az osztály menő arcaival van együtt (egyébként a lány nem igazán ez a típus, de valamiért mégis velük barátkozik). Eddig nem túl sok kapcsolata volt a két társaságnak egymással, most azonban a másik "csoportból" elhívtak a jövő hétre bulizni magukkal. Először nagyon hezitáltam, mert nem nagyon ismerem őket még, ekkor viszont történt valami, aminek nagyon megörültem: a lány ma reggel azzal fogadott az osztályban, hogy nagyon jó lenne, ha elmennék velük a jövő héten, meg hogy NAGYON HIÁNYOZNI FOGOK NEKI(!), ha nem megyek el. Utána pedig, amikor egy másik srác is biztatott ugyanerre, hozzátette hogy én is legyek ott a partin, mert XY (a lány) nagyon szeretné, hogy menjek el és mennyire örülne, ha ott lennék én is. Amikor ezt meghallotta, a lány olyan furcsán (jó értelemben mondva) odamosolygott erre a másik fiúra.
Szerintetek érezhet irántam valamit, vagy ennyiből még semmire nem lehet következtetni? Egyébként eldöntöttem, hogy menni fogok, már csak azért is, mert Ő is ott lesz. :) meg amúgy is, legalábbis megismerem a többi osztálytársamat is kicsit jobban.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!