Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hetet töltöttem egy helyen, ahol megismerkedtem egy fiúval. Sajnos van barátnője. Az utolsó 3 napban igazán összemelegedtünk, majd haza jöttem. Azóta egyszer leveleztünk, megígérte, hogy elhagyja barátnőjét, de egy hete nincs jel. Naív vagyok?
Itthonról is írtam neki, válaszolt is. Megígérte, hogy elhagyja a barátnőjét. Azóta nincs jel. Naív vagyok?
Most őszintén: Minek írogatott a kapcsolatának lezárásáról ha nem válaszolt, sőt, egy hete nem is keres?
Most aztán tényleg össze vagyok zavarodva, pedig lefogadom, hogy nem is olyan bonyolult a válasz. A tisztán látáshoz idő kell! Vagy néhány tapasztalt kívülálló!
Meg azt nem értem,hogy minek kellett még utána is azt írnia...teljesen felesleges volt,jobban fáj,mintha azt írta volna,csak kaland voltál,hagyj békén...
Az önzőségemért önzőség jár...
Naiv vagy. Gondolj bele abba, hogy ha a mostani barátnője mellett megtette ezt, akkor melletted miért ne tenné majd idővel?
Sokan szeretjük azthinni, hogy nem, mi majd kivételek leszünk, meg mellettünk majd megváltozik az illető, és bizony ez a naivság.
Mindenesetre ahogy látom tanultál belőle, és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!