Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is ennyire peches mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ennyire peches mint én? Vannak még olyan lányok akiket nem vágott haza az előző kapcsolata?

Figyelt kérdés

Elég vidám , jó kiállású srác vagyok, de sajnos mindig a lelki sérült lányokat vonzom be az életembe. Gondolok itt arra, hogy önértékelési problémái vannak vagy az előző pasija megcsalta meg etc… Ezzel igazából nincs gond mert van annyi energiám, hogy föltudom rántani a padlóról, csak egy idő után bele fárad az ember, hogy mindig bizonyítson, hogy ő nem olyan mint az előző hapsija, és bennem igenis lehet bízni.

Biztos bennem is van hiba, hogy nem vagyok elég kitartó, de úgy gondolom pl 3-4 hónap elégnek kell lennie, hogy megnyíljon vagy talpra álljon az előző kapcsolatából ha velem van.

Lányok nektek mennyi idő kell, hogy megnyíljatok mások előtt illetve, hogy kiheverjétek az előző kapcsolataitokat ? Kezdek elkeseredni lassan, hogy nem találom a párom 24f

2012. máj. 17. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen akarsz elkeseredni? Ne már! Majd ha betöltöd a 40-et akkor kezd el izgulni!
2012. máj. 17. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajnos basszus, ahogy idősödünk egyre rosszabbak ilyen szempontból a kilátások, egyre több a sérülés mindenkét nemben. Ugyanakkor fel a fejjel, ezek a sérülések egyúttal tapasztalatok is! Aki túl van néhány ilyenen, az már nagyjából tudja mit akar, és nem fog belemenni semmiféle (ön)ámításba.

Mondjuk én úgy vagyok ezzel, hogy amíg érzelmileg nem vagyok oké, addig nem próbálkozom pasizással - legalábbis komolyan nem, max mindenki számára egyértelműsített szórakozás céljából. A másik meg, hogy ritkán leszek szerelmes, de ha mégis az vagyok (eddig kétszer voltam vagy talán háromszor) akkor meg azt az első héten tudom, és onnantól nincs régi kapcsolat nyűgje.

2012. máj. 17. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már elkezd valaki beszélni az exéről egy új kapcsolatban,ott gáz van. Legalábbis szerintem eleve epic fail,ha szóba jön az ex.Ilyenkor kell szépen lelécelned a kapcsolatból és nem hagyni, hogy pótlék legyél!

Én bár voltam hasonló szituba, hogy nem felejtettem el az exet,de soha nem lett volna pofám szóba hozni az új párom előtt!

Hogy mennyi időnek kell eltelnie az egyénfüggő.

2012. máj. 17. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Én meg minden párommal beszéltem az exeimről és engem is érdekeltek az ő exei. Akkor is, ha mindketten túl voltunk rajuk, szerintem ezek tök fontos dolgok, ha valakivel évekig együtt éltem, akkor az valamennyire a részemet képezni, és nem lehet letagadni. Attól, hogy nem beszélünk róla még megtörtént. Én akkor érezném, hogy nem vagyok őszinte, ha nem beszélnék róla. Nyilván nem mocskos részleteket, de mondjuk tanulságokat, amiket levontam egy kapcsolatból simán.
2012. máj. 17. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudod az a baj, hogy az ilyen lányok rendszerint az olyan pasikat keresik mint te. Az olyanokat, akiknek van türelme foglalkozni velük, és nem csak az életvidám, önbizalommal teli lányokat keresik, hanem olyat is akiknek talán ő tud segíteni hogy eltemesse a múltját, hogy rendbe jöjenek és boldogok legyenek.. lehetséges valóban, hogy nem tudonak helyrejönni lelkileg ennyi idő alatt, de mivel te eltűröd ezt tőlük, úgy vannak vele hogy amíg fáj addig ki is mutatják neked és nem tesznek úgy mintha jól lennének, hiszen te segítessz nekik. Érthető, hogy elfogy a türelmed egy idő után. Én is össze vagyok törve lelkileg az előző kapcsolatom miatt, igaz még csak pár napja szakítottak velem, de fogalmam sincs mennyi idő amíg helyre tudok jönni. Jól esne egy fiú lelki támasz aki tényleg törődik velem, de soha nem hülyítenék egy srácot több hónapig.

Nem baj, ha úgy érzed hogy nincs sem elég enegriád, sem elég kitartásod az ilyen lányokhoz, de akkor olyanokhoz próbálj közelebb kerülni akik igenis jól érzik magukat a bőrükbe. Tudom, könnyű mondani, de sajnos csak így védheted ki ezt az egészet..

2012. máj. 17. 10:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mentek is a zöld kezek :) !

10:31-es Igazad van ! De addig azért inkább nem várok :)

10:36-os , Igen ahogy kúsznak az évek ránk úgy lesz az ember tapasztalt. Köszönöm a tanácsot . Pontosan alapesetbe így kéne lennie, de ugye a kezdeti szakaszba nincs ráírva senkinek se a homlokára, hogy éppen nem tette túl magát az előző kapcsolatán. Sajnos sokan egész jól tudják egy darabig leplezni ezt.

10:40-es , 10:50-es : Érdekes, hogy ti ketten mennyire különbözően látjátok a dolgokat. Mindkettőtöknek van igaza abban amit ír talán , pont kettőtök véleményét kéne összemosni és ott lenne az aranyközép út. Részemről nem baj ha szóba hozza az exét de ha folyamatosan ő van a középpontba, és nem a jelenlegi ( én ) akkor ott gond van és akaratlanul is kihátrálok a dologból mert mint írták nem pótlék szeretnék lenni.

10:51-es : Igen gondolom az az egyik ,,vonzerőm,, hogy empatikus vagyok, és segítek neki eltemetni a múltját. Foglalkozok vele , persze nem bánok vele úgy mint egy hercegnővel. De egy idő után elfogy az energiám, hogy mindig jókedvre derítsem, kirobbantsam a kis világából, hogy végre éljen, és ne gyanakodva tekintsen mindenkire aki közelít felé. Erre figyelni fogok a jövőbe mint írtad, hogy eltűröm,,amíg fáj addig ki is mutatják neked és nem tesznek úgy mintha jól lennének,, . Lehet tudat alatt attól tartanak, hogy keveset fogok foglalkozni velük ha most nem megy a dráma. Pedig ezekkel a lányokkal nincs gond mert értékesek hisz valamilyen szűrő alapján nekem is megtetszettek, meg nem azt jelenti, hogy egyfolytában búval-béleltek lennének, csak nekem ez már sok.

Pont ez az amit én se értek, ha valaki nem jött helyre az előző kapcsolatából akkor mi értelme rögtön belezuhanni egy másik kapcsolatba.

Így fogok tenni, de a szerelem vak mint szokás mondani :) Én meg nem annak vagyok a híve, hogy ami elromlott azt ki kell dobni, ha míg javítható és van hozzá pótalkatrészem :)

2012. máj. 17. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!