Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van itt alakúlóban? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van itt alakúlóban? Mit érezhet?

Figyelt kérdés

Friends with benefits! Vagy talán valami több?

Helló.Köszi,hogy rámkattintottál.Ha már elolvasod hagyj pár sor véleményt is a végén.

Nos,megegyeztem kb 2 hete 1 lányal(aki régebben tetszett),hogy mindenfelé érzelem nélkül talalkozgassunk és érezzük jól magunkat.Azonnal rábólintott és elég szépen müködött a dolog köztünk.Találkozgattunk és úgy tünt,hogy neki eléggé bejön a dolog.Ami azt illeti nekem is.Úgy kell elképzelni ezt az egészet,hogy kerestük egymást de nem egész nap.Volt úgy,hogy 1 nap reggel beszéltünk pár szót és este egyáltalan nem vagy csak másik nap és ez nekem elégge bejött mert nem kellett neki és nekem sem magyarázkodni,hogy hol vagyok - kivel vagyok vagy akár hogy mit csinálok.Más szavakkal összefoglalva megmaradt mindkettőnk szabadsága.Ettől függetlenül amikor talalkoztunk jókat hülyéskedtünk,ölelkeztünk - csókolóztunk.

Eltelt némi idő és közben közben kaptam 1-2 smst amiben ilyenek voltak irva : jól csókolsz,nem tudom miért de valamiért hiányzol stb..Nem tagadom örültem,hogy ilyeneket mond mert megkedveltem (nem vagyok belé szerelmes de szó mi szó vonzó a lány és többet érzek iránta mint egy bármelyik más lány iránt de nem gondolom azt hogy ez szerelem lenne)

Nos az éjjel együtt voltunk 3-4 órát.Nagyon jól éreztük magunkat,sokat kacagtunk,dumaltunk össze vissza mindenről.Ölelkezés,smár stb...De a beszélgetés közben igy oltoggatuk is egymást mint pl : nekem nem vagy fontos,nem inditasz be,nem hozol lázba,nem tudsz felizgatni,nem érzek irántad semmit ...stb..Ilyen beszólások is elhagyták a szánkat.Viszont sokszor közben kacagtunk és smároltunk.Majd úgy állitottam be az egészet neki mintha én már nem lennék szűz és akkor ő hirtelen kérdezősködött mindenfeléről : Ki volt a csaj,mikor volt stb? (Én azt nem mondtam ki konkrétan hogy nem vagyok szűz de azt sem hogy igen - egész egyszerűen hagytam hogy az ő fantáziája eldöntse ezt az egészet)

Ám ami engem igazán foglalkoztat az az hogy vajon ő tényleg nem érez irántam semmit? Mondott egy olyat hogy ha eddig nem szerettem beléd akkor ezután sem fogok meg ilyesm) Nagyon érdekelne,hogy valójában mi járhat a fejében és mi a valós igazság.Mégha nekem talán az fájna is - de legalább tudnám hogy a továbbiakban hogyan viszonyúljak hozzá.Valamit azt is megemlitette,hogy ezután ne még találkozzunk mert nem látja helyesnek. (szerintem csak blöffölt) De ki tudja? Szerinted mi a valódi helyzet? Ő az első lány akinek nem látok bele a fejébe és akinél nem tudom eldönteni,hogy mi a helyzet. Neked mi a tipped- véleményed?

Én azóta nem kerestem és ő se engem.Arra gondoltam,hogy mindenképpen meg kell azt várjam még ő keres és nem én őt.Ha én keresném akkor talán elárulnám magam és azt semmiképpen sem akarom.Viszont azon a dolgon gondolkoztam el,hogyha engem valóban nem szeret és nem érez irántam akkor miért lopózik ki éjjel 1kor és tölt velem 3órát az éjszaka közepén amikor mindenki alszik? Neki tényleg csak egy kaland lenne ez az egész? Megemlitette hogy még soha senkivel nem csinált ilyet. Egyszerüen fogalmam sincs,hogy most neki mi az álláspontja.

Abszolút minden kritikát és véleményt elfogadok szóval kérlek irj véleményt.

2013. jún. 15. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok, hogy ki kell lopózni azért, hogy találkozgasson veled? Nekem az a fura, hogyha így rá tudtál venni egy lányt, hogy találkozgassatok és el is vagytok akkor pont itt botlasz meg? Szerintem simán komolyra lehet venni a figurát és megkeresni őt, hogy ez legyen rendesen megbeszélve, hogy minden tisztán a helyén legyen. Úgyis hajlani fog rá és akkor minden kiderül, mi legyen és hogyan tovább.

De azt áruld már el nekem hogy szó szerint hogy adtad le, hogy nem is ismered eléggé, de random találkozgassatok? :D Csak mert nekem ilyen még nem sikerült.

2013. jún. 15. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Az alapján amit olvastam, nagyon fiatalok vagytok és fogalmad sincs mi a friends with benefits:) Amit ti csináltok az ismerkedés és randizgatás, csak valamiért nem ezen a néven nevezitek a dolgot. A helyedben megmondanám, hogy kezdem megkedvelni, hiányzik és randizgassunk (bár eddig is ezt csináltátok).

23N

2013. jún. 15. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg. Bár elég rendesen megbonyolítva mondhattad neki ezt a szűziesség dolgot. lehet h itt cseszted el. Mind1. beszéljétek át alaposan ezt a dolgot.
2013. jún. 16. 14:12
 4/5 A kérdező kommentje:

16 évés a lány..én 18 vagyok...

Valamint hogyan érhetném el,hogy belémszeressen?

2013. jún. 17. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:

hú, én a történet alapján azt hittem, hogy 12-13 évesekről van szó.

tehát a lánynak TETSZEL, kisfiam.

csak nem akarja kiadni magát, mert attól fél, hogy te tényleg nem akarsz semmit.

ugyanúgy, ahogy te is félsz.

tehát ha mindketten féltek, és senki sem mer lépni, akkor semmi sem lesz az ügyből. és egyébként megsúgom, hogy jó esetben a férfinak kellene lépni.

2013. jún. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!