Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a volt barátom?
Barátnőm szülinapjára hivatalos voltam, ahová a volt barátomat és a baráti társaságát is meghívták (akikkel jóban voltam/vagyok). Lassan 2 éve szakított velem. Azóta lefogytam, jobban figyelek az öltözködésemre is, egyszóval változtam. Bennem volt az, hogy elmegyek azért, hogy lássa mit veszített. A barátai bókoltak, gratuláltak. Az egyik haverja meghívott egy italra. Az exem előtt mondogatta: h nézd milyen jól néz ki; épp most beszéltük, hogy milyen jól nézel ki, milyen darázsderekad van...
A volt barátom ivott egy kicsit, azt mondta, hogy jól áll a piercingem, viszont bodrin jobban tetszik neki a hajam, hozott nekem széket. Kikísért egy párral a megállóba, megvárta a buszt velem. Tök büszkén mondta kinn, hogy ő tudja, hol lakom. Az egész este során lopva figyelt.
Rengeteg fájdalmat okozott, bírálta ahogy kinézem és miatta vannak önértékelési problémáim. Eszem ágában sincs visszamenni hozzá, csak kíváncsi vagyok, hogy mire véljem ezeket.
Vagy mégis le van zárva az ügy, és tényleg csak arra kíváncsi, hogy mit érzett a barátja.
Általánosban állandóan b*sztattak a fiúk, mert vékony voltam, csúfnevet adtak nekem, és mikor elkezdett nőni a mellem, azt mondták kitömöm a melltartót. Bennem maradt elég rendesen, önbizalomhiányos is vagyok, ahhoz képest, hogy eléggé megváltoztam. Ahányszor találkozom velük, mindig azon gondolkozom, vajon mire gondolhatnak. Meg nézzenek csak, nézzék kit bántottak, kit csúfoltak és kiből ki lett.
Szerintem a barátodnak tetszettél :D
3-as. Az első kettőnek igaza van. Ha le lenne zárva akkor nem gondolkodna ilyenen hogy "most megmutatom mit veszített".
Kedves kérdező nyilván tetszettél neki, de ez nem lehet olyan nagy meglepetés mert gondolom régen is így volt ha összejött veled, ha azóta pozitív irányba fejlődtél, akkor ez csak felhozza benne a régi dolgokat.
Nekem volt hasonló élményem. Annó még jó régen bemutattak egy lánynak akinek állítólag tetszettem, kis alacsony duci csaj volt. Persze visszautasítottam, vagyis beszélgettem vele kicsit de nem léptem semmit, aztán évekkel később láttam újra, lefogyott, kikerekedett ott ahol kell, nagyon bomba kis csaj lett belőle, én meg ettem a kefét. De ez van :) Biztos átfutott a volt barátod agyán is hogy "hoppá, lehet hogy elcsesztem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!