Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érezhet a volt barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet a volt barátom?

Figyelt kérdés

Barátnőm szülinapjára hivatalos voltam, ahová a volt barátomat és a baráti társaságát is meghívták (akikkel jóban voltam/vagyok). Lassan 2 éve szakított velem. Azóta lefogytam, jobban figyelek az öltözködésemre is, egyszóval változtam. Bennem volt az, hogy elmegyek azért, hogy lássa mit veszített. A barátai bókoltak, gratuláltak. Az egyik haverja meghívott egy italra. Az exem előtt mondogatta: h nézd milyen jól néz ki; épp most beszéltük, hogy milyen jól nézel ki, milyen darázsderekad van...

A volt barátom ivott egy kicsit, azt mondta, hogy jól áll a piercingem, viszont bodrin jobban tetszik neki a hajam, hozott nekem széket. Kikísért egy párral a megállóba, megvárta a buszt velem. Tök büszkén mondta kinn, hogy ő tudja, hol lakom. Az egész este során lopva figyelt.

Rengeteg fájdalmat okozott, bírálta ahogy kinézem és miatta vannak önértékelési problémáim. Eszem ágában sincs visszamenni hozzá, csak kíváncsi vagyok, hogy mire véljem ezeket.

2013. máj. 27. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
A kérdés inkább az, hogy te mit érzel. Ha azért mentél el,hogy lássa, "mit veszített", akkor benned még nincs lezárva az ügy.
2013. máj. 27. 21:47
 2/8 TifannyASD válasza:
Az első teljes mértékben igazat mondd ;)
2013. máj. 27. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy mégis le van zárva az ügy, és tényleg csak arra kíváncsi, hogy mit érzett a barátja.

Általánosban állandóan b*sztattak a fiúk, mert vékony voltam, csúfnevet adtak nekem, és mikor elkezdett nőni a mellem, azt mondták kitömöm a melltartót. Bennem maradt elég rendesen, önbizalomhiányos is vagyok, ahhoz képest, hogy eléggé megváltoztam. Ahányszor találkozom velük, mindig azon gondolkozom, vajon mire gondolhatnak. Meg nézzenek csak, nézzék kit bántottak, kit csúfoltak és kiből ki lett.

Szerintem a barátodnak tetszettél :D

2013. máj. 27. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondogatta, hogy miért nem járok el edzeni, miért nem vagyok olyan csinos MINDIG, mint egy-egy kiöltözősebb eseményen. Bírálta kb. mindenem és egy bókot nem kaptam tőle és ezért voltak ezek újdonságok.
2013. máj. 27. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:

3-as. Az első kettőnek igaza van. Ha le lenne zárva akkor nem gondolkodna ilyenen hogy "most megmutatom mit veszített".

Kedves kérdező nyilván tetszettél neki, de ez nem lehet olyan nagy meglepetés mert gondolom régen is így volt ha összejött veled, ha azóta pozitív irányba fejlődtél, akkor ez csak felhozza benne a régi dolgokat.

Nekem volt hasonló élményem. Annó még jó régen bemutattak egy lánynak akinek állítólag tetszettem, kis alacsony duci csaj volt. Persze visszautasítottam, vagyis beszélgettem vele kicsit de nem léptem semmit, aztán évekkel később láttam újra, lefogyott, kikerekedett ott ahol kell, nagyon bomba kis csaj lett belőle, én meg ettem a kefét. De ez van :) Biztos átfutott a volt barátod agyán is hogy "hoppá, lehet hogy elcsesztem"

2013. máj. 27. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Viszont már részről pedig, ha ő nem bírál, ami persze nem feltétlenül szép dolog, akkor lehet hogy soha nem jutsz el erre a szintre ahol most vagy. Nem azt mondom hogy hálásnak kell lenni, de az embernek igenis tennie kell azért hogy jól nézzen ki, és végül gondolom, te ennek dacára kezdtél el változtatni a dolgaidon.
2013. máj. 27. 22:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez az egész fogyás dolog akkor kezdődött, hogy amikor szakított, akkor napokig nem tudtam enni. Meg ezekkel foglaltam le magam. Az bántott abban, hogy megszólt, hogy ő ducibb volt, mint én.
2013. máj. 27. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor azért jó vastag a bőr a srác képén. Valamilyen szinten én is elvárok egyfajta sportosságot ha van barátnőm, mert én minden nap mozgok valamennyit, és igyekszem sportos maradni, ami meg is látszik, így számomra ez természetes. De ha duci lennék akkor nem lenne pofám csesztetni a barátnőmet, amikor én nem teszek a külsőmért, nem várhatom el hogy ő tegyen. Bár én így se nyaggatnám, ha már összejövök valakivel úgy hogy esetleg egy kicsit duci, akkor elfogadnám olyannak, esetleg próbálnám bevonni a mozgásba, de nem kérném rajta számon a változást, és nem nyaggatnám miatta.
2013. máj. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!