31 éves elvált, de gyermektelen nőként hol lehet ismerkedni?
Nincs valami nagy tapasztalatom a téren mert eddig mindössze 1 hosszú párkapcsolatom volt(17-24 éves koromig),meg a házasságom ami tavaly bomlott fel.Szóval gyakorlatilag még nem voltam a "húspiacon".Próbálkoztam netes társkereséssel,de ott csak mindenféle épp válófélben lévő zűrös pasival,kalandot kereső nőssel akadtam össze,Illetve ilyen 50+-os "bácsik" irkáltak,vagy huszonévesek akik ki akarják próbálni milyen egy érettebb nővel...Hát lehet én vagyok túl finnyás de ezek közül egyikre se vágyom:)
Meg ez a netes ismerkedés amúgy is olyan illúziórombolónak tűnik.
Normális, korban hozzám illő független pasit(aki azért még nem az Anyukájával lakik mondjuk 35 évesen) hol lehet találni?
Ezzel most szépen elhúztad a mézesmadzagot. Pici, vékony, csinos nő...
Én azt érzem ki a hozzászólásaidból, hogy önbizalom terén nem vagy jól eleresztve.
Először azt kellene tudatosítanod magadban, hogy te egy helyes és értékes lány vagy, utánna már jobban bele mernéd magad vetni az élet sűrűjébe.
Tudom, hogy neked olyan pasi kell, akire felnézhetsz, és hordja a nadrágot egy kapcsolatban, de ilyen szabadon egyre kevesebb kóborol, nem várhatod ölbetett kézzel, hogy egyszer csak becsönget hozzád.
Kedves Kérdező!
Ok, rendben, értem, hogy vannak elvárásaid, de gondold végig, amit szeretnél:
Olyan pasit, aki "jó parti", tehát független, gyermektelen, megfelelő egzisztenciával, és nem anyámasszony katonája, nem defektes...
Nos, ilyen pasit nem nagyon fogsz találni. Mert aki tökéletes, az már elkelt... ebben a korban legalábbis.
Persze, vannak független, gyermektelen pasik ebben a korban, nekem az utóbbi időben volt több ilyen kapcsolatom, első látásra főnyeremény... aztán második látásra már kiderül, hogy miért van egyedül harmincas évei végére! Na de nem akarom elvenni a kedved, simán lehet, hogy még szerencséd is lesz! :)
De én a helyedben azért nem írnám le a válófélben lévőket sem (mert pillanatok alatt lesz új kapcsolatuk, és máris nem lesznek függetlenek), és a gyermekes elváltakat sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!