Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 31 éves elvált, de gyermektele...

31 éves elvált, de gyermektelen nőként hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nincs valami nagy tapasztalatom a téren mert eddig mindössze 1 hosszú párkapcsolatom volt(17-24 éves koromig),meg a házasságom ami tavaly bomlott fel.Szóval gyakorlatilag még nem voltam a "húspiacon".Próbálkoztam netes társkereséssel,de ott csak mindenféle épp válófélben lévő zűrös pasival,kalandot kereső nőssel akadtam össze,Illetve ilyen 50+-os "bácsik" irkáltak,vagy huszonévesek akik ki akarják próbálni milyen egy érettebb nővel...Hát lehet én vagyok túl finnyás de ezek közül egyikre se vágyom:)

Meg ez a netes ismerkedés amúgy is olyan illúziórombolónak tűnik.

Normális, korban hozzám illő független pasit(aki azért még nem az Anyukájával lakik mondjuk 35 évesen) hol lehet találni?

2013. szept. 9. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem lehet jó lennél, nem tudom meg kéne ismerni...
2013. szept. 9. 18:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Velem ismerkedhetsz!
2013. szept. 9. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Most jó sokan akarják majd bizonyítani, hogy itt:D
2013. szept. 9. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
az igazi szerelem bárhol rád találhat nincs erre konkrét hely hogy itt kell ismerkedni.. én nem ismerlek nem tudom mennyire vagy bulizós de akár motorostalálkozóra is elmehetsz és ismerkedhetsz ott is nem tudom ez mennyire érdekel na de nem tudom mit mondhatnék.. még az is lehet hogy itt találod meg a párod.
2013. szept. 9. 18:47
 5/13 A kérdező kommentje:

Nemigazán ajánlatokat kérek,de érdeklne,szórakozóhelyen például?Hol?

Mert a discobol azt hiszem kiöregedtem(igaz fiatalon se jártam).

2013. szept. 9. 18:47
 6/13 A kérdező kommentje:

hát igen az előző két párom teljesen véletlenül talált rám.Az első gykorlótanár volt a gimiben ahová jártam,a férjem meg az állatorvosi rendelőben volt asszisztens ahová a cicánkal jártunk :)

Szóval ők csak úgy "szembe jöttek",mit a filmeken,a direkt párkresésben teljesen tapasztalatlan/tanácstalan vagyok.Ami tudom ciki a mai világban az én koromban,dehát ez van...

2013. szept. 9. 18:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Jol nezel ki? Csinos vagy? Kellemes a kisugarzasod? Baratkozo tipus vagy? Rendezett az eleted? ... akkor nem lesz itt baj. Mozdulj ki neha otthonrol es vedd eszre a lehetosegeket. Ne zarkozz be, de ovakodj a "torpetol". :)
2013. szept. 9. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Az egész világ egy húspiac, csak észre kell venni a lehetőséget.

Munkahely? Nem a közvetlen kollégákkal, de a liftben, vagy a menzán összefuthatsz valakivel, aki tetszik.

Hobbi, sport, valami tanfolyam, barátok barátai? 30 fölött beindul a használtpiac, egyre több az elvált pasi, ők is társat keresnek, hagyd, hogy megtaláljanak.

Netet sem kellene hanyagolnod, napi 2 perc alatt át tudod futni, hogy van-e valaki érdekes a postaládádban. Halkan jegyzem meg, akár te is jelezheted, ha valaki érdekel.

Ha új férjet és jövendő apát keresel, akkor arra időt és energiát kell szánni, ha búfelejtésre keresel valakit, az meg gyorsan megvan.

2013. szept. 9. 20:25
 9/13 anonim ***** válasza:
én mondjuk pont hozzád illő, független volnék, de én meg másért nem felelnék meg az igényeidnek. bonyolult az élet! :D
2013. szept. 9. 20:58
 10/13 A kérdező kommentje:

7-es szerintem jól nézek ki és csinos vagyok(160 cm 47kg),hát a kisugárzásomat nem annyira tudom megitélni,azt mások tudnák,viszont hát épphogy barátkozós nem vagyok sajnos,elég zárkózott tipus.

És,hát a fizum se valami óriási,önálló lakásom sincs...

Nem vágyom pénzes pasira sem,nem a pénzre megyek,de azért sajna a tapasztalatim azt mutatják,hogy a kössük össze a két kuldustarisznyát se jó hosszú távon(bár egyik kapcsolatomnak se kifejezetten emiatt lett vége).

Gyerek kérdéssel úgy vagyok,hogy talán jó lenne egyszer,de nem kell minden áron.Viszont nem kellenek olyan pasik akiknek már van gyereke,nem azzal akarom tölteni a hétvégémet,hogy egy idegen nő gyerekeit pesztrálom,akik mindig fontosabbak lesznek mit én.

2013. szept. 9. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!